Allt till salu inom "antik symaskin bord"

Sortering:
Österåker
Igår

Mahogny bord

2 000 kr
Blocket.se
Kävlinge
Igår

Matbord för det lilla utrymmet

1 750 kr
Blocket.se
Örebro
Igår

Fönsterbord

300 kr
Blocket.se
Borås
Igår

Matsalsbord

5 500 kr
Blocket.se
Helsingborg
Igår

Antik byrå.

1 500 kr
Blocket.se
Sigtuna
Igår

En vacker oljetavla på canvas

900 kr
Blocket.se
Haninge
Igår

Säljer Möbler omgående

1 000 kr
Blocket.se
Helsingborg
Igår

Spegel skänk

Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Lådor til barnrummet och antik bord

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Säljar dom finaste lådorna 3 stk til barnrummet... Och et gammalt antik sy-maskin bord... Bordet är i jette fin skick, men ser slitet ut i malingen - så man får en rigtig shabby chic känsla... Jag köpte bordet fordi det passade Perfect til vor shabby chic stil... Symaskin är i bordet och bordet har 3 lådor... Jag vet inte om symaskinen funkar.. Tänkte 40 SEK per stk for lådorna... Bordet får man lägga et bud på via mail eller texta...
40 kr
Blocket.se
Antikt  ·  Östersund

Symaskin och klaffbord

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Bordet är i gott skick. Maskinen är manuell. Mått Höjd:74cm Bredd:87cm Djup:41-66cm Objekt:1298. Finns i vår nya butik Loppis På Gården Tjalmargatan 1 Östersund, nedanför Lidl och på samma gård som Multihallen. Butiken är öppen: Måndag till Fredag 11-17.30, Lördag 10-16 och Söndag 11-15. Ni kan betala med kort i butiken tex Visa, Mastercard. Hemkörning går att ordna över hela Sverige med Bussgods eller möbeltransport. Frakt Exempel lokalt (möbeltransport) Centrala Östersund 150kr-200kr Odensala 250kr Torvalla/ope 300kr-350kr Brunflo 350kr-400kr. Maila för fraktpris i resten av Sverige (ange ort).
200 kr
Blocket.se
Antikt  ·  Täby

Singer symaskin tidigt 1900-tal

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Skänker/säljer en fin symaskin inkl bruksanvisning och extra nålar. Fotremmen har hoppat av men finns kvar och trät är lite flagigt annars mycket fin. När symasinen inte används fälls den in i bordet med smart mekanik. Då jag inte vet värdet så gäller att den som bjuder högst till på lördag 5/10 får den. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se
Antikt  ·  Umeå

Två gamla fina symaskiner

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Intresse för gamla symaskiner? Kanske letar du efter en lite intressant och antik inredning? Två fina gamla Husqvarna-maskiner från 50-talet (tror vi) säljes. Den ena är elektrisk och kan lätt fällas ihop till ett mycket fint litet bord. Den andra är en tramp-symaskin och är lite större men kan även användas som bord. 200 kronor styck eller 350 för båda. De ska bort, för just nu får vi inte in bilen i garaget! Först till kvarn Ring efter klockan 16 eller maila gärna! Svarar så fort jag kan. Mvh Martina
200 kr
Blocket.se

Symaskin Singer

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Väldigt fin symaskin av märket Singer med tillhörande bord. Bordet har en utfällbar del som man lätt låser fast med en klaff undertill. Det finns även en utdragbar låda framtill på bordet. Symaskinen har en fin svart färg med guldfärgade detaljer. Jag vet inte om maskinen fungerar, har bara haft den för att den är så fin. Jag säljer den nu på grund av flytt. Pris: 500 kronor, billigare vid snabb affär. Ring eller maila! Mvh, Emma.
500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj