Quantcast
Till salu inom: ”

antikt runt bord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Bordet är i mycket gott skick. Bordet är ådermålat. Mått h68cm di84cm 840kr Finns i vår butik i centrala Östersund på Storgatan 41, mittemot Arbetsförmedlingen inne på gården. Butiken är öppen Måndag till Fredag 11-18, Lördagar 10-16 och Söndag 11-15. Vi tar även kort i vår butik Hemkörning går att ordna över hela Sverige med Bussgods eller möbeltransport. Frakt Exempel lokalt (möbeltransport) Centrala Östersund 150kr Lugnvik, Torvalla och Frösön 200kr Brunflo 350kr. Maila för frakt pris i resten av Sverige.
Mycket fint matsalsbord med 6 stolar. Bordet går att dra ut och det medföljer 2 iläggsskivor, när bordet är utfällt med skivorna i får man lätt plats 10-12 personer runt. Stolarna är omklädda men orginaltyget finns kvar under, går lätt att kläs om. Ett rundat fint hörnskåp med glas dörrar uppe, bra förvaring. Rosendal är ett känt möbelmärke med fina handsnidade detaljer, som är tillverkade i antik stil..... måste ses. nås lättast på telefon skambud undanbedjes
Säljer mitt antika renoverade slagbord, har flyttat till ny bostad och har ej plats för borden längre. Mått. Längd (båda skivor utfällda): 179cm Bredd: 93cm Höjd. 74,5cm Får plats 6-8personer runt bordet Målat i en antikvit lackfärg så den behöver ej behandlas eller nått .. för mattare mer antik finish så kan man slipa upp det lite med fint sandpapper. Maila för mer information och bilder.
Säljer nu vårat bord som vi har använt som soffbord under en tid. Det är ett äldre bord som har målats i en vit matt färg men det kan nog behövas bättras på ett par ställen då färgen har släppt? För övrigt så är den i ett bra skick. Mått: 66 cm högt och 86 cm i diametern. Pris: 650 kr. Prutat och klart! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
stor rund spegel mäter 115cm i diameter och 3cm tjock, lite skönhets fel vid ena knoppen på framsidan som håller spegeln inget som misspryder Se Bilder....den är lite av antik stor o tung häng den på väggen eller gör ett bord av den skitcoolt m.m.....nås även på mobilnr 0723627966 förutom det som står i annonsen.. Priside 950 eller ge ett bud.inga skambud Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.