Allt till salu inom "antik telefon taxen"

Sortering:
Spritkök Radius
Järfälla
Idag

Spritkök Radius

950 kr
Blocket.se
Iphone 11
Varberg
Idag

Iphone 11 Visa liknande

2 699 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Telefoner  ·  Bromma

Världens första knapptelefon

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Världens första knapptelefon är alltså svensk och är tillverkad av Televerket. Den användes och testades på Televerket i Nynäshamn 1963. Sedan lades projektet ned, och de flesta telefonerna kasserades. Men några enstaka exemplar har räddats, och det här är en av dem. Alltså en mycket ovanlig telefon som de flesta aldrig har sett. Många samlare betalar tusentals kronor för antika telefoner, typ Taxen som kom på 1800-talet, men den här telefonen är nog ännu sällsyntare. Så vill du ha en riktig raritet som inte många andra samlare har bör du passa på nu. Den här chansen kommer inte så ofta. Pris för knapptelefon: 4500 kr Jag har även en raritet från Siemens, gjord på 50-talet, med en väldigt konstig nummerskiva. Se bild så förstår du vad jag menar. Telefonluren har en liten spricka, knappt synlig. Men luren är densamma som på vanliga telefoner från Siemens, så den är i så fall lätt att byta ut om man vill. Pris för Siemenstelefon: 1600 kr
1 600 kr
Blocket.se
Historiska föremål  ·  Tingsryd

Mycket gammal telefon

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej har en väldigt gammal telefon till salu från lm eriksson modell tax den är fint skick och funkar. skulle vilja ha 8000 för den ring om ni är intresserade svara inte på mail. 0706380850 mvh nisse
8 000 kr
Blocket.se
Antikt  ·  Jönköping

Bronsskulptur J Bauer, gammal telefon

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Jag har fått ärva en mängd gamla saker, och vill nu börja med att avyttra dessa. Skulptur i brons, tydligen efter modell av konstnären John Bauer. Högstbjudande. Gammal telefon, tydligen modellen taxen med svängarm. Högstbjudande.
0 kr
Blocket.se
Historiska föremål  ·  Värmlands län

LM Ericsson "Taxen" jubileumsmodell

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jubileumsmodellen . Tillverkad till hundraårsjubileet av den första "Taxen".Replik av den första "Taxen". Fungerar som vanlig telefon.Tillverkades i 1000 ex endast och den här har nummer 915. Eftertraktad av samlare! Absolut i nyskick, aldrig använd! En pärla!!
5 500 kr
Blocket.se
Historiska föremål  ·  Värmlands län

LM Ericsson "TAXEN" jubileumsmodell

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 28 dagar
Jubileumsmodell, replik av "Taxen". Fungerar som vanlig telefon. Tillverkades i 1000 ex. Nr. 915/1000 Replik av första bordstelefonen, eftertraktad av samlare! Absolut i nyskick, aldrig använd sedan den var ny för över 30 år sedan. EN PÄRLA!!!
5 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj