Quantcast
Till salu inom: ”

korthårig tax säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

3 stycken jättefina och trevliga taxvalpar säljes. Dom föddes den 27 feb 2011. Det är tikar av färgen chokladbrun. JÄTTEFINA! Dom blir troligtvis några dvärg och resten små normaler. Dom är vana vid barn,katter och andra hundar med mera..... Dom är när dom flyttar Registrerade i svenska kennelklubben,vaccinerade, Idimärkta och vetrinärbesiktigade. Valparna är försäkrade i agria enskilt och dola fel försäkring. Valparna är leverans klara När dom flyttar får dom med sig ett valppaket med mat,filt,godis,leksak, koppel och halsband med mera..... Valparna är koppeltränade och nästan rumsrena. pris 10000:-
Stina och Bina är till salu. Dom är dvärgtaxtikar. Stina är född 2011-06-17 och Bina är född 2011-06-23. Dom är två jätte trevliga tjejer som älskar att få vara med. Rumsrena och vana att gå i koppel. Vana vid att va själva hemma. Dom är Registrerade i Svenska kennelklubben och vaccinerade och vetrinärbesiktigade utan anmärkning. Dom är försäkrade i Agria. Detta är som sagt två jätte goa tjejer som älskar att gosa i soffan,gå promenader lösa i skogen med mycket mera. pris 7000.-/st eller 12000:- för båda.
Nu har min bror flyttat och jag behöver en ägare. Är värdens gulligaste och goaste lilla kille. Gillar att busa, mysa och utforska värden. Den 27 November 2011 föddes jag. Min mamma är en korthårig tax och pappa långhårig chihuahua. Då det är första kullen så är det svårt att tala om hur stor jag blir eller hur lång päls jag får. Jag är chippad och vaccinerad och har besiktningsintyg utan anmärkning.
En liten söt taxhane till salu. Han blir 4år i sep 2012. Jätte snäll älskar barn ,andra hundar med mera. (gillar inte alla hanhundar.) Han är gul i färgen. Han är Registrerad i svenska kennelklubben, vaccinerad och chipmärkt. Kommer vetrinärbesiktigas innan han säljs. gillar att va med.gosa i soffan , gå promenader,åka bil med mycket mera. En väldigt go kompis. En glad och trevlig kille. pris 4000:- Säljes gärna till en pensionär som vill ha en go knäkompis. OBS: det va väldigt varmt när vi tog bilderna så därför hänger tungan ut.
Jättefin korthårig merletik är till salu. Hon är snart 6 månader och jättefin. Blir troligtvis liten normaltax. Hon är registrerad i Svenska kennelklubben,Vaccinerad, chippad och vetrinärbesiktigad. Hon är trevlig och nyfiken hund som gillar att va med. hon är brun merle och jättefint tecknad. Hon är rumsren och van att gå i koppel och lös. Hon gillar barn, hästar ,andra hundar med mera. pris 12000:- maila, sms:a eller ring för mer info