Quantcast
Till salu inom: ”

antik våg säljes

Engleby
F

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Lindells våg

Nyköping

Tidigare annonser till salu

Häftig handmålad oljemålning i en fräsch grön färg som föreställer en stor våg. Unik tavla som inte finns att köpa i Sverige!! Oljemålningen är handmålad på canvasduk, uppspänd på en 4 cm djup kilram och är klar att hänga upp direkt på väggen. Målningen är helt ny och säljes i orginalförpackningen! Storlek: 3st 50x50cm, 2s 20x80cm (bredd ca 190cm totalt). Lättast är att få tag på mig på mailen (eftersom jag oftast inte kan svara i telefon på jobbet).
Säljer ett litet soffbord av gammal modell. Det är lite medtaget av vind och våg (se foton), men inget väldigt allvarligt. Den undre skivan har lossnat lite på både sidor och böjt ner sig. Även ovansidan skulle kunna behöva putsas upp, om man inte vill behålla patina-känslan som den är förstås! Höjd: ca 59 cm Bredd på ena hållet: ca 69,5 cm Bredd på andra hållet: ca 50 cm Bordet finns på Carlshem i Umeå.
Har du råkat skriva "Carpe diem" eller något annat flummigt på väggen? Eller har du tröttnat på den blommiga tapeten eller mockafondväggen? Då kan 2,8m2 tropisk våg vara lösningen för dig. Säljes på grund av förestående flytt. Är i prima skick och färdigmonterad. Köpt på Ikea för ca 3 år sedan för typ 700kr. 200cm bred och 140cm hög. Kan även tänkas byta tavlan mot ett båthus, en stor porslinstomtar eller något med ett blåvitt änglamotiv.
En gul grästrimmer från Stiga säljes. Väl fungerande och i gott skick. 100 kr. Antik, vit våg från märket Avery. Fungerande skick men har såklart några år på nacken. 100 kr. Lite mindre antik våg, fungerande skick även här. 100 kr. Vågarna går dock att få för 150 kr om man köper båda samtidigt. Se bilder! Hör av er via mail eller per telefon.