Quantcast
Till salu inom: ”

antika kikare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

kandilaber

Blekinge län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

- 2 st gamla ficklampor 100:- st - Kikare teleskopmodell med fodral 500:- - Slipspress elektrisk märke Almec med originalkartong 200:- - Kamera Digna mycket fint skick 400:- - Kamera JCA mycket fint skick 600:- - Kamera Beautyflex model D med original kartong och handbok mycket fint skick 500:- Finns att hämta på Lunkentusvägen 1 i Bromma i Stockholm 08-265982 070-9455982
Stjärn-kikare eller det kanske kallas för teleskop säljes. Ge ett bra bud! Har ingen aning om pris, men den är förmodligen antik. Den finns i en mörkgrön koffert. Det medföljer ett stativ ca 1m hög. Kan saknas någon liten del vid kikaren,men går nog att fixa av den händige.
Gammal kikare i fodral,gamla vykort,gammal kartbok,anteckningsböcker,almanackor, kontraböcker,plånböcker m.m. Säljes för endast 150 kr eller bud.
Kikare på ben modell äldre säljes. Något problem med linsen ger en suddig bild har mest fungerat som en detalj i hemmet. Går säkert att åtgärda för en händig. En skruv saknas i benställningen, är idag fixat med ett spännband. Går att åtgärda med en skruv.
antik kikare i bra skick harmony 8x30