Quantcast
Till salu inom: ”

antika vaser orrefors säljes

Antik kista

Borås

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Orrefors Vas

Mjölby
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, vill sälja en Orrefors vas vid namn milano, så lägger ut denna annons för att kolla intresset. Butikspriset ligger runt 6500 kronor eller 680 euro och denna är i absolut som ny, med etikett kvar osv, inte en skråma. Därför tänkte jag mig ett pris på iaf 2500-3000 kronor. Men förslag kan ju lämnas så kanske vi kan komma överens om något. Kan även skickas, MEN då glas är ömtåligt är det nog bäst för oss båda om vi möts och gör affären. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Välkomna Lördagen den 2;a Augusti kl. 9.30-15.00 på Stora Brogården 102 utmed 25;an Kalmar-Nybro i höjd med Trekanten, kommer vara skyltat Loppis. Vi finns under tak och har massa fynd upplockade. Vid uppehållsväder kommer det även finnas försäljare utomhus. Vi säljer Antikt, Möbler, Prydnadssaker, Vaser, Kökselektronik med mera. Ekeby, Höganäs, Kockum, Rosendal, Kosta och Orrefors är några av de märken som finns representerade. Pris från 2kr och uppåt så det passar de flesta plånböcker.
Ur innehållet: Använd gammal koppar / Koppar vi minns / Gate & Hald 100 år - de gjorde Orrefors världsberömt / Blommande vaser och krukor m.m. 54 sidor. Klisteretikett på tidningens baksida.
Signerad orrefors vas. Finns i Kungsbacka, hämtas där, svarar endast på telefon.Säljes till högstbjudande.
Orrefors vas höjd 20 cm.