Quantcast
Till salu inom: ”

runt bord med iläggsskiva säljes

Vitrinskåp

Dalarnas län

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Matsalsbord och 6 st stolar. Till bordetmedföljer även 2st iläggsskivor som är vardera 48cm bred. Utan iläggsskivor blir bordet runt med diameter 110cm. (Så bordet kan bli totalt 206cm långt) Höjd på bordet är 75cm. (På bilden är bordet med en extraskiva) På en av stolarna är masonitskivan i sitsen sprucken, lätt att åtgärda. Möblerna finns i Bodbyn.
Säljer vårt bord med fem stolar, 2 iläggsskivor + tillhörande skänk. Fläckar finns på stolarna går att tvätta om man vill. Finns två små "hack" på den ena iläggasskivan, går att dölja om man sätter något över som jag har gjort, om man vill ha skivan i. Använder man båda skivorna kan man lätt sitta 12 personer och bordet blir runt om man inte använder skivorna. Bord och stolar 1800:- Skänk 500:- eller Paket pris 2000:-
Jättefint köksbord 2 iläggsskivor! Jättebra om man inte har plats för ett jättebord men vill ha möjlighet att ibland ha det! Utan någon iläggsskiva blir bordet helt runt med diameter 120cm Mörk rödbrunt lite åt körsbärshållet På bilden är en iläggsskiva i och bordet har då måtten Bredd 120 längd 170 cm Ytterligare en iläggsskiva på 50 cm ingår! Mycket bra pris! Gärna snabb affär pga flytt! (kanske bättre pris då?)
Matsalsbord i björkfanér med 8 stolar. Bordet är runt i sitt minsta utförande, det finns 2 iläggsskivor. Utan iläggsskivor är bordet 117 cm i diameter. Med en iläggsskiva är det 163 cm långt. Med båda iläggsskivorna är det 209 cm långt. Bord + stolar: 800 kronor. Vitrinskåp i björk (Ikea Billy) med glasdörrar och inbyggda spotlights. 202 x 80 x 30 cm Vitrinskåp: 200 kronor.
Fint gammalt bord,vitmålat " Shabby Chic ", med väldigt fina detaljer på sarg och ben. Höjd: 63.5 cm. Diam:92 cm. Det är ett bord som går att höja till matbordshöjd och man kan då sätta i iläggsskiva/or (som tyvärr inte finns kvar,men går säkert att hitta) annars kanonfint och skön höjd till soffan för oss som inte vill böja oss som krokar :) jag kan ordna fler bilder, tyvärr såg jag att denna var lite dålig kvalitè. 1000:- eller bud - finns i Brunflo, kan ev hjälpa till med transport. och snälla - fråga respektive innan du kontaktar mig :)