Quantcast
Till salu inom: ”

eames stolar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Säljer 4 stycken Eamesstolar! Jag har använt dem i mitt homestagingföretag, vilket betyder att de inte är använda utan de har bara stått i en lägenhet för visning. Säljer dem nu för 999kr/st, eller bytes mot andra designermöbler. Eames Plastic Armchair DAR, design av Charles & Ray Eames. DAR är en bekväm stol i plast med armstöd och underrede i förkromat stål. Den lämpar sig utmärkt både som matstol och konferensstol. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jag säljer 8 vita och 8 svart designstolar som är inspirerade av Charles Eames. Stolarna är inplastade och helt nya. Marknadsförs av exempelvis infurn och konstgaraget Priset är 900 kr styck oavsett antal. Jag erbjuder gratis hemkörning i Kungsbacka och Varberg under Lördag morgon/förmiddag. Betalning kan ske kontant vid avlämning. Vid frågor eller funderingar så är det bara att maila eller ringa mig ! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
9 st vita fina eames (kopior) stolar säljes Mått : Bredd: 47 cm x Djup: 40 cm x Höjd: 82 cm klassisk modell i formgjuten vit plast & kromat stålunderrede 450 kr / st säljes även 1 st stol från ikea nils 450 kr / st Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En nästan helt ny kontorsstol av Charles Eames. Den är fantastiskt snygg. Titta på bilderna och njut. Ej original. Köpt på ikonm. Köpte den men den passade inte i heminredningen. Har haft den i min ägo i två månader och använts 6 gånger. Ett litet litet märke finns på stolen. Man ser det knappt. Normalpriset är 4995 kr men säljes för endast 3600 kr. Ring eller maila. Annonsen tas bort när stolen är såld.
Två helt nya Eames stolar säljes. Utförandet är i glasfiber, dvs som originalutförandet, vita sitsar med ben i träslag bok och svarta metalldetaljer. Förutom att de är otroligt snygga är de dessutom bekväma att sitta i. Anledningen till att vi säljer dessa två är att vi köpt tolv stolar till vårt matbord och inser att vi bara har plats för tio stolar. Pris 1200 kr styck.