Allt till salu inom "apollo elcykel 36v 10 ah"

Sortering:

Tidigare annonser till salu

Mopeder  ·  Helsingborg

Apollo Elcykel 36V - 10 Ah Lithium

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Apollo Elcykel 36V - 10 Ah Lithium Årsmodell: 2012 Mätarställning: 0 mil Färg: vit Typ: Moped/EU-Moped Info: Automatisk växellåda, Orion Pulse är modern elcykel av mycket hög kvalitet med ram, fälgar samt en mängd andra komponenter i aluminium. Batteriet på 36 volt och 10Ah ger en körsträcka på mellan 40km upp till 70km. Därefter laddas batteriet upp på 4-5 timmar. Fördelen med Lithiumjon batterier är att full urladdning ej krävs utan batteriet kan laddas oberoende av detta. Livslängden på batteriet är hela 500-800 laddningar. Vikten är givetvis en annan aspekt som är mycket lägre till skillnad från blybatterier. Orion Pulse är en fullstor cykel med rak ram samt 28" hjul. Elmotorn kan aktiveras i tre valfria lägen beroende på hur mycket assistans man vill ha. I högsta läget hjälper elmotorn till så pass mycket att man i princip bara behöver ha tramporna i rörelse.Detta medför såklart att även branta uppförsbackar eller stark motvind nu blir en enkel match. Elmotorn assisterar upp till 25km/h (högst tillåtet enligt lag). Vill man cykla fortare kan man såklart trampa på för egen motor, då elmotorn helt enkelt frikopplas. Elcykeln är utrustad med rejäla bromsar samt 7 växlar från Shimano. LED belysning fram och bak. Leverans i kartong med enkel slutmontering komplett med batteri och laddare. Trots vårt oerhört låga pris är komponenterna desamma som på elcyklar till nästan det dubbla priset. Detta beror på att vi säljer direkt till dig som slutkonsument och ej via återförsäljarnät. Genom att vi dessutom direktimporterar alla våra produkter direkt från fabrik, bidrar givetvis till att du som kund har mycket att spara. Leverans sker inom hela Sverige hem till dörr med DHL. Fraktkostnaden är endast 395kr. Givetvis går det även att hämta din elcykel direkt från vårt lager i Helsingborg (läs mer under lagerutlämning i Helsingborg)
5 795 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Helsingborg

Apollo Elcykel, 36V - 10 Ah, Dam eller Herr

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Apollo Elcykel, 36V - 10 Ah, Dam eller Herr Årsmodell: 2012 Mätarställning: 0 mil Färg: vit Typ: Moped/EU-Moped Info: Automatisk växellåda, Orion Slim är stilfull och modern elcykel av mycket hög kvalitet med ram, fälgar samt en mängd andra komponenter i aluminium. Det är en fullstor elcykel med 28" hjul och svept ram för enklare av och påstigning. Komforten säkerhetsställs av en bred och bekväm sadel samt en upprätta sittställning. Höjden på sadeln och styrets vinkel kan enkelt justeras för att passa just dig. Batteriet är av typen Lithiumjon på 36 volt och 10Ah som ger en körsträcka på mellan 40km upp till 70km beroende på hur mycket man själv hjälper till. Elmotorn sitter i framhjulet och kan aktiveras i tre valfria lägen beroende på hur mycket assistans man vill ha. I högsta läget hjälper elmotorn till så pass mycket att man i princip bara behöver ha tramporna i rörelse. Livslängden på batteriet är hela 500-800 laddningar och denna typen av batterier behöver heller inte laddas ur fullt innan det laddas igen. Vikten är också väsentligt mycket lägre till skillnad från blybatterier. Ett urladdat batteri tar ca: 4-5 timmar att ladda upp med den medföljande laddaren. Batteriet är dessutom låsbart och levereras med 2st nycklar. Orin Slim är utrustad med rejäla bromsar samt 7 växlar från Shimano. LED belysning fram och bak. Leverans i kartong med enkel slutmontering komplett med batteri och laddare. Trots vårt oerhört låga pris är komponenterna desamma som på elcyklar till nästan det dubbla priset. Detta beror på att vi säljer direkt till dig som slutkonsument och ej via återförsäljarnät. Genom att vi dessutom direktimporterar alla våra produkter direkt från fabrik, bidrar givetvis till att du som kund har mycket att spara. Leverans sker inom hela Sverige hem till dörr med DHL. Fraktkostnaden är endast 395kr. Givetvis går det även att hämta din elcykel direkt från vårt lager i Helsingborg (läs mer under lagerutlämning i Helsingborg)
5 795 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Helsingborg

Apollo Elcykel 36V - 10 Ah, Dam / Herr modell

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Apollo Elcykel 36V - 10 Ah, Dam / Herr modell Årsmodell: 2012 Mätarställning: 0 mil Färg: vit Typ: Moped/EU-Moped Info: Automatisk växellåda, Orion Slim är stilfull och modern elcykel av mycket hög kvalitet med ram, fälgar samt en mängd andra komponenter i aluminium. Det är en fullstor elcykel med 28" hjul och svept ram för enklare av och påstigning. Komforten säkerhetsställs av en bred och bekväm sadel samt en upprätta sittställning. Höjden på sadeln och styrets vinkel kan enkelt justeras för att passa just dig. Batteriet är av typen Lithiumjon på 36 volt och 10Ah som ger en körsträcka på mellan 40km upp till 70km beroende på hur mycket man själv hjälper till. Elmotorn sitter i framhjulet och kan aktiveras i tre valfria lägen beroende på hur mycket assistans man vill ha. I högsta läget hjälper elmotorn till så pass mycket att man i princip bara behöver ha tramporna i rörelse. Livslängden på batteriet är hela 500-800 laddningar och denna typen av batterier behöver heller inte laddas ur fullt innan det laddas igen. Vikten är också väsentligt mycket lägre till skillnad från blybatterier. Ett urladdat batteri tar ca: 4-5 timmar att ladda upp med den medföljande laddaren. Batteriet är dessutom låsbart och levereras med 2st nycklar. Orin Slim är utrustad med rejäla bromsar samt 7 växlar från Shimano. LED belysning fram och bak. Leverans i kartong med enkel slutmontering komplett med batteri och laddare. Trots vårt oerhört låga pris är komponenterna desamma som på elcyklar till nästan det dubbla priset. Detta beror på att vi säljer direkt till dig som slutkonsument och ej via återförsäljarnät. Genom att vi dessutom direktimporterar alla våra produkter direkt från fabrik, bidrar givetvis till att du som kund har mycket att spara. Leverans sker inom hela Sverige hem till dörr med DHL. Fraktkostnaden är endast 395kr. Givetvis går det även att hämta din elcykel direkt från vårt lager i Helsingborg (läs mer under lagerutlämning i Helsingborg)
5 995 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Helsingborg

Apollo elcykel dam / herr 36V - 10 Ah

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Apollo elcykel dam / herr 36V - 10 Ah Årsmodell: 2012 Mätarställning: 0 mil Färg: vit Typ: Moped/EU-Moped Info: Automatisk växellåda, Orion Pulse är modern elcykel av mycket hög kvalitet med ram, fälgar samt en mängd andra komponenter i aluminium. Batteriet på 36 volt och 10Ah ger en körsträcka på mellan 40km upp till 70km. Därefter laddas batteriet upp på 4-5 timmar. Fördelen med Lithiumjon batterier är att full urladdning ej krävs utan batteriet kan laddas oberoende av detta. Livslängden på batteriet är hela 500-800 laddningar. Vikten är givetvis en annan aspekt som är mycket lägre till skillnad från blybatterier. Orion Pulse är en fullstor cykel med rak ram samt 28" hjul. Elmotorn kan aktiveras i tre valfria lägen beroende på hur mycket assistans man vill ha. I högsta läget hjälper elmotorn till så pass mycket att man i princip bara behöver ha tramporna i rörelse.Detta medför såklart att även branta uppförsbackar eller stark motvind nu blir en enkel match. Elmotorn assisterar upp till 25km/h (högst tillåtet enligt lag). Vill man cykla fortare kan man såklart trampa på för egen motor, då elmotorn helt enkelt frikopplas. Elcykeln är utrustad med rejäla bromsar samt 7 växlar från Shimano. LED belysning fram och bak. Leverans i kartong med enkel slutmontering komplett med batteri och laddare. Trots vårt oerhört låga pris är komponenterna desamma som på elcyklar till nästan det dubbla priset. Detta beror på att vi säljer direkt till dig som slutkonsument och ej via återförsäljarnät. Genom att vi dessutom direktimporterar alla våra produkter direkt från fabrik, bidrar givetvis till att du som kund har mycket att spara. Leverans sker inom hela Sverige hem till dörr med DHL. Fraktkostnaden är endast 395kr. Givetvis går det även att hämta din elcykel direkt från vårt lager i Helsingborg (läs mer under lagerutlämning i Helsingborg)
5 995 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Helsingborg

Apollo elcykel dam / herr 36V - 10 Ah

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Apollo elcykel dam / herr 36V - 10 Ah Årsmodell: 2012 Mätarställning: 0 mil Färg: vit Typ: Moped/EU-Moped Info: Automatisk växellåda, Apollo Orion Pulse är modern elcykel av mycket hög kvalitet med ram, fälgar samt en mängd andra komponenter i aluminium. Batteriet på 36 volt och 10Ah ger en körsträcka på mellan 40km upp till 70km. Därefter laddas batteriet upp på 4-5 timmar. Fördelen med Lithiumjon batterier är att full urladdning ej krävs utan batteriet kan laddas oberoende av detta. Livslängden på batteriet är hela 500-800 laddningar. Vikten är givetvis en annan aspekt som är mycket lägre till skillnad från blybatterier. Orion Pulse är en fullstor cykel med rak ram samt 28" hjul. Elmotorn kan aktiveras i tre valfria lägen beroende på hur mycket assistans man vill ha. I högsta läget hjälper elmotorn till så pass mycket att man i princip bara behöver ha tramporna i rörelse.Detta medför såklart att även branta uppförsbackar eller stark motvind nu blir en enkel match. Elmotorn assisterar upp till 25km/h (högst tillåtet enligt lag). Vill man cykla fortare kan man såklart trampa på för egen motor, då elmotorn helt enkelt frikopplas. Elcykeln är utrustad med rejäla bromsar samt 7 växlar från Shimano. LED belysning fram och bak. Leverans i kartong med enkel slutmontering komplett med batteri och laddare. Trots vårt oerhört låga pris är komponenterna desamma som på elcyklar till nästan det dubbla priset. Detta beror på att vi säljer direkt till dig som slutkonsument och ej via återförsäljarnät. Genom att vi dessutom direktimporterar alla våra produkter direkt från fabrik, bidrar givetvis till att du som kund har mycket att spara. Leverans sker inom hela Sverige hem till dörr med DHL. Fraktkostnaden är endast 395kr. Givetvis går det även att hämta din elcykel direkt från vårt lager i Helsingborg (läs mer under lagerutlämning i Helsingborg)
5 995 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj