Quantcast
Till salu inom: ”

hopfällbar elcykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

diskställ

Stockholm
Table mate 2

Göteborg
Båtstol

Göteborg

Tidigare annonser till salu

Renak iBike hopfällbar elcykel. iBike är ett perfekt fordon för ungdomar då storleken är justerbar allt eftersom dom växer. iBike är lätt att ta med sig, den går lätt att stuva in i ett litet utrymme. Perfekt att ta med sig i bílen , husvagnen eller husbilen. Finans via Handelsbanken Finans. 1599:- kontant 153:-/månad i 48 månader Välkommen till oss i Härnösand
Helt unik modell av elcykel. Fälls ihop och sätts upp på 30 sekunder. Dras sedan på hjulen, alltså behöver den inte bäras! Uppfyller alla krav. Går 25 km/tim och det kraftiga 9V-batteriet räcker ca 4 mil. Laddning av tomt batteri tar ca 3 timmar. Blir inte större än en normal resväska hopfälld. Väger ca 22 kg. Idealisk för husbils/husvagnsägare och för pendlare då den inte tar mer plats än en resväska. Ett års garanti. Finns i färgerna rött och svart (ej rosa).
iBike är hopfällbar och lätt att ta med sig. Den går lätt att stuva in i ett litet utrymme. Perfekt för husbilsägare. Autostart, med en enkel knapptryckning kommer du iväg istället för att trampa på pedalerna. Funktionen fungerar upp till 6 km/h. Svensk design och kvalitet. 250W borstlös motor med 1 års garanti. 6-växlad. Steglös effektökning med 12 sensorer. LCD display med 3 effektlägen. 10AH x 24V. Laddtid ca 6 timmar. Räckvidd upp till 50 km*.
iBike är hopfällbar och lätt att ta med sig. Den går lätt att stuva in i ett litet utrymme. Perfekt för husbilsägare. Autostart, med en enkel knapptryckning kommer du iväg istället för att trampa på pedalerna. Funktionen fungerar upp till 6 km/h. Svensk design och kvalitet. 250W borstlös motor med 1 års garanti. 6-växlad. Steglös effektökning med 12 sensorer. LCD display med 3 effektlägen. 10AH x 24V. Laddtid ca 6 timmar. Räckvidd upp till 50 km. Läs mer på: http://renak.se/ibike/ Vardagar: 026-291008 Kvällar och helger: 070-3468455
iBike är hopfällbar och lätt att ta med sig. Den går lätt att stuva in i ett litet utrymme. Perfekt för husbilsägare. Autostart, med en enkel knapptryckning kommer du iväg istället för att trampa på pedalerna. Funktionen fungerar upp till 6 km/h. Svensk design och kvalitet. 250W borstlös motor med 1 års garanti. 6-växlad. Steglös effektökning med 12 sensorer. LCD display med 3 effektlägen. 10AH x 24V. Laddtid ca 6 timmar. Räckvidd upp till 50 km*. Färg: Röd, svart.