Quantcast
Till salu inom: ”

armstöd mugghållare volvo 740 940 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, nu är det dags att sälja vinterbilen. Det är en 740 GLE med 940 front. Skattad till Feb -12 och bes. till Jan -12 Den är utrustad med taklucka (manuell), elhissar *4, elspeglar, helskinn, mugghållare i armstödet mellan framstolarna. Den har 90:ans bakljus och dragkrok Finns en gammal CD i och endast högtalare i bakdörrarna samt diskanter i instrumentbrädan. Bilen är Lila metallic (Volvo 433) Säljes med 2 uppsättningar sommar däck på alu fälg (hydra fälgarna, 16", kan säljas separat för 2000:-) samt 1 uppsättning vinter däck på alufälg. Ena glaset för positionslyset fram är trasigt, kostar 220:- på Feltema Det är inte en ny bil så den har sina skönhetsfläckar!!! Fler bilder kan skickas. Är inte intresserad av några nya kompisar då jag nöjer mig med de jag har och prutar gör man på plats. ringer du och säger "sista priset, kompis" lägger jag på eller höjer priset! Maila helst eller skicka SMS då jag jobbar oregelbundet samt har småbarn!!!!!!!!
Helt ny komplett mugghållare i beige tyg passandes Volvo 7/900-serien OBS! Helt ny i kartong endast uppackad för fotografering, ingår också ett instruktionshäfte. Egentligen avsedd för 960 95- men eftersom lådan är med passar den samtliga Volvo 740-940-serie också. Kan också skicka armstödet, det kostar isåfall 75 kr i frakt. Maila vid intresse! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en volvo 744 med 940 front Bilen har gått 25xxx mil Besiktigad & skattad till oktober! Öppen för bytesförslag! Mycket intresserad av byte mot bensinsnål bil. Du blir den 5e ägaren Har bytt bromsbelägg fram, samt 1 bromsskiva, kollat över alla bromsar, allt är i bra skick även bromsbackarna. Fler bilder finns. Bilen går som en klocka i både motor och låda! Har 2 turbofälgar till som jag skickar med ! armstöd med mugghållare sitter i bilen. fräsch tyginredning. Kan skicka med en bra uppsättning vinterdäck till, till rätt pris.
Ett ovanligt originaltillbehör till 740 / 940 säljes. Armstödet är i mycket gott skick. Priset är fast och ev frakt kostar 150kr Mail besvaras så fort vi hinner, normalt inom 48h. Ring för snabbare service! Tel : 011-167494 Vi finns på Kommendantvägen 8 i Norrköping. Öppet tider Vardagar 8-17 Lördagar 10-13 Vi skickar delar med posten inom Sverige. Välkommen med dina frågor till oss på Nya Allbilskroten / Hasse, Lasse, Linus, Martin, Frank, Felicia och Uffe
Hej! Tänkte sälja min Volvo 740! *Skattad till Maj och besiktad till April - 2012. *Ny vindruta. *Nyrenoverad handbroms. *17" Integral A2 fälgar samt vinterhjul. *940 front. *Vita fram & sidoblinkers. *Elhissar fram samt elspeglar. *Yttertempmätare. *Armstöd med mugghållare. Bilen är i bra skick och går fint i motor och växellåda. Ring eller maila! Mvh Ken