Quantcast
Till salu inom: ”

mugghållare volvo 940 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Volvo s70

Ludvika
Volvo v70

Grums
Div. broms

Herrljunga
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan jag har en bra bil här som jag tänkte sälja. Den är nybes,nya bromsklossar bak,handbromsbackar,är lite sänkt(inte kapade fjädrar)går bra och startar alltid inga problem alls med den!,nytt avgas efter kat,är svart skinnklädsel i den,träratt,elhissar runt om,armstöd med mugghållare,och hyffsad stereo med cd. Orkar inte med en massa smsande med en massa frågor,har inte lust att skicka en masa bilder i heller. detta är en bra och billig bil så bara slå en pling och kom och kolla!
Volvo 940 ltt 96:a Sommar och vinterdäck Acc/klimatanläggning C-lår med fjärr Larm Skinnklädsel Elhissar runt om Stolsvärme fram Armstöd med mugghållare Motor och växellåda(m47) i bra skick Helskinn inredning helt utan skador Jag är 4:e ägaren, första privatägaren efter ett företag och 2st bilfirmor Full servicebok Helt original i motor besiktigad till mars Är ej skattad, pga jag inte använder bilen. Kupefläckten låter lite illa, men fullt fungerande. Måste bli av med den pga Parkeringsbrist! Pris :14000 För frågor, ring el maila tel:073 5294846 Med vänlig hälsning, Benny
Säljer nu 940n då jag hellre vill ha en kombi. Vita blinkers runt om Armstöd med mugghållare Halvskinn stolar fram 3 tums rör Taklucka Elhissar fram Besiktad till november samt skattad till augusti. Det negativa är att turbon är kass men hinner eventuellt byta den och där är klarlacks släpp på huven, taket och bagageluckan och där är någon bula någonstans. Bytes helst mot 945 tdic annars är det bud som gäller!
tjaa har en 740 -92 se bytes eller säljes 940 front, vita blinkers, turbogrill, takvinge med bromsljus, slungdiff, reflexramp, jävligt fräsch svart inredning, 940 bräda, 960 mittkonsoll med mugghållare. har precis slått om till 29xxxx ska besiktas sista juni men är bara att köra in, det enda som måste göras är att byta baklampor för dom är tonade av förra ägarn! vart fullservad sen 92, går hur bra som helst inga missljud hör av er på 0769465565 vid intresse
Hejsan. Tänkte sälja av det sista jag har ligger ifrån min Volvo 780. Det är allt som ni kan se på bilden. Och allt detta är Volvo Original grejer och har suttit på en Volvo 780 ifrån -88. Elantenn Fullt fungerande och i fint skick. 800:- Instruktionsbok 200:- Plast innerhjulhus alla fyra. Passar 740/940 också. 300:- Paketpris med allt på bilden 1000:-! Mejla/Ring eller smsa går bra. Med vänlig hälsning/ Tim Är intresserad av att byta emot svart 960 mugghållare eller Grupp a-vinge till 744. 19" R lösa/dåliga.