Quantcast
Till salu inom: ”

aspelund sängbord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en komplett säng med sängbord av märket Aspelund. Inköpt på IKEA i höstas och inte använt, har bara stått uppställt. Ramen är 170 cm bred, resårmadrasserna av märket Slåstad är 80 cm breda och bäddmadrassen av märket Tjöme är 160 cm bred. Allt passar naturligtvis till ramen. Även mittbalken ingår i priset. Det ingår även ett sängbord av märket Aspelund som är 39 cm brett. Allt är inköpt på IKEA och nypriset är 3375:-. Jag vill ha 2500:- och det är inte förhandlingsbart. Säljes endast tillsammans utom möjligtvis bordet som kan säljas separat. Det kostar i så fall 250:-, nypris 399:-. Sängen utan sängbord säljes för 2300:-. Är du intresserad så är du välkommen att höra av dig.
Fräsch Sultan Ikea madrass 140 cm med tillhörande bäddmadrass. Jag har tvättat bäddmadrassen i 60 så den är helt ren. Har även tvättat skumgummi inerhållet. Pris: 500:- tillsammans Två Aspelund sängbord från Ikea. Kostar 399:-/st nya. Dörrarna kan monteras åt vilket håll man vill. Fint skick. Pris: 100:- st Min gulliga tvåsits soffa skänker jag bort eftersom sittdynorna på den behöver tvättas. Pris: 0:- Jag ska alldeles strax flytta så skynda er !
Hej! Nu säljer jag mitt sängbord "Aspelund" pga. flytt. Sängbordet/avlastningsbordet är inköpt för mindre än ett år sedan. Det är i jättebra skick och har inte en enda repa. Mått: Bredd 36cm, Djup 35 cm, Höjd 63 cm Pris: 200 kr Hämtas i Huddinge. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Komplett sängram med huvudgavel av modell Aspelund från IKEA. Modellen har utgått. 600:- Sultan Singås resårbotten 160x200 cm. 500:- Två stycken nattygsbord / sängbord av modell Aspelund (i samma serie som sängen). Bredd: 36 cm, Höjd: 62,5 cm, Djup: 35 cm. 400:- Sängen är nedmonterad och säljes på grund av flytt. Allt är i gott skick. Allt säljes tillsammans för 1500:-. Maila! Fredrik
Vit sängram från IKEA. Då den varit nedmonterad en längre tid har jag ingen bild och tror den utgått i sortimentet hos IKEA. Påminner om IKEA Aspelund i utseendet. Till detta finns två sängbord, också vita. De är också från IKEA. De står på fyra ben och har en liten låda. Till sist finns det en 90cm madrass till sängen. Den är knappt använd, som mest ca två månader. Sängramen har måtten 180x200cm. Sängborden är monterade men sängramen är nedmonterad. Alla delar finns, dock är jag osäker om orginalskruvarna finns kvar. Maila vid frågor eller intresse!