Quantcast
Till salu inom: ”

attract indoor walking säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu mitt löpband/promenadband som jag köpt på Intersport för ca ett halvår sedan. Är inte mycket använd och det finns inga märken eller slitage på den. Fungerar utmärkt och finns inga fel alls på den men har helt enkelt inte tid för den. Vid nypris kostar den 3450:- på intersport och jag säljer den för 2500 och inte lägre än så, så inga skambud! Endast seriösa köpare och endast avhämtning och pengar på plats.
Attract Indoor Walking Promenadband HMT-1010 Smidigt ihopfällbart motionsband. Kan förvaras stående eller liggandes, t.ex. under sängen. Gummit under ett av handtagen är nött på ett ställe pga förvaring mot golv. Det syns inte så mycket pga maskinens svarta färg. Se bild 3. Sparsamt använd. Hämtas i centrala Sandviken. Se även min andra annons för en vibrationsplatta. Paketpris för båda.
Promenadband köpt på Intersport 27 Dec. 2010. Nypris 3950:- Använt 5x 20 minuter. Måste tyvärr säljas pga sjukdom. Garanti medföljer. Färg - Svart
Säljer nu mitt helt nya Attract Indoor Walking promenadband. Färgen är i rosa och är helt oanvänt. Jag nås snabbast på nr: 076-7143019
Svart promenadband säljes, nypris 3995:- Inköpt 17 december på Intersport, kvitto och garanti finns. Helt felfri, knappt använd. Säljes för 2000:-. Vi kan mms bild vid behov!