Quantcast
Till salu inom: ”

rosa löpband attract säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

halsband retro

Stockholm
Ny servis

Norrköping
Vintagekappa

Göteborg
Rosa Ljung

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag ska nu sälja mitt attract löpband som är inköpt år 2010, och använt ca 10 gånger. Löpbandet är som nytt, och är i färgen rosa. 1500:- Tekniskt information: Hastighet, reglerbar från 1 till 10 Vikt: ca 25 kilo Lutning: 7 grader Elanslutning: 230V Motoreffekt: 500W Max belastning: 120 kilo. Dimension utfälld: 122x62x108 cm hopfälld: 124x62x36 cm. Den visar hastighet, beräknar kaloriförbrukning och visar distans och tid. hör av er via mail eller på tele.
Säljer mitt i princip oanvända löpband! Den fungerar jättebra både som promenad-band och till löpning. Den är rosa och vit och går att fälla upp och är då lätt att ställa undan då den har två hjul som man kan rulla den på. Den mäter pulsen, har ett säkerhetsband och plats för vattenflaskor. Snyggt o bra löpband som är mycket populärt! Nypris 5000:- Mitt pris: 4000:-
Hej Köpte ett promenadband till mor för att hon ville röra på sig..... Gick ju inte så bra! Tror det blivit använt 10 ggr... Och lär ju inte bli använt igen, då hon har skaffat katt och tror att han kommer fastna i det om hon använder det :) Det står o tar plats i förrådet. Säljer det till någon som kanske får mer nytta av det! Märke: attract I skick som nytt Rosa och vitt Nypris 4000kr Säljes för 2400 kr Transport kan ordnas vid behov
Säljer ett helt nytt och oanvänt promenadband/löpband från attract i rosa. Bandet är alltså bara testat och det finns skyddsplast på sidorna samt klisterdekaler kvar. Gjorde en tabbe när det köptes eftersom de klart och tydligt stod på att man inte fick använda det under graviditet. Eftersom jag själv köpte de nytt från blocket finns heller ingen bytesrätt eller kvitto. Så nu kan du verkligen köpa de här bandet till ett vrakpris! Kostar 2995 kronor nytt i affären. Finns i Åby, men kan ev tas med in till sambons jobb i stan.
Säljer mitt rosa motionsband nu som är använd endast 2 gånger. Löpbandet är inköpt på attracts hemsida september 2012. Tar liten plats, hopfällbart Stark motor, stabil konstruktion Hastighet 1- 12 km / h Variera lutningen; 0, 3 och 7% LCD skärm visar hastighet, tid, kaloriförbrukning och puls. Vid snabb affär 2000:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.