Allt till salu inom "keratin behandling hemma"

Sortering:
Kumla
Igår

Raggdoll kille

4 000 kr
Blocket.se
Igår

Ragdoll kattungar

6 000 kr
Blocket.se
Idag

Ny väggspegel

500 kr
Blocket.se
Örebro
Idag

Huawei P20 Lite näst intill...

1 200 kr
Blocket.se
Borlänge
Idag

Babymonitor/Babyvakt (Motor...

500 kr
Blocket.se
Alingsås
Idag

Blöjhink från Tommee Tippee

70 kr
Blocket.se
Burlöv
Idag

Ikea nominell diskriminerin...

Blocket.se
Berg
2 dagar

Schäfervalpar- 2 kvar !!

10 000 kr
Blocket.se
2 dagar

Chihuahua/ TibetanskSpaniel

10 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Göteborg

Keratinbehandling för håret

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 28 dagar
Säljer ett keratinkit med två behandlingar! Keratin Cure vårdar och bygger upp ditt hår, reparerar skadat och behandlat hår, eliminerar frizz och har en utslätande effekt upp till 70%. Håret får en fin glans och en helt ny styrka! Denna behandling fungerar verkligen och jag har alltid varit jättenöjd med resultatet. Behandlingen är lätt att uföra hemma och ger samma resultat som på salong. Kittet köptes från stil4all för 1249 kr och säljes av mig för 500 kr! Innehåller två behandlingar plus instruktioner. Hör av dig om du har frågor!
500 kr
Blocket.se

Hårförlängning med keratinvax

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Att förlänga håret med hjälp av keratinvax är ett snyggt, enkelt och skonsamt sätt att förlänga håret på. Keratin är ett naturligt ämne som utgör grunden för bland annat hår och naglar och en av anledningarna till varför det är så pass skonsamt. Metoden går ut på att man med hjälp av en värmetång fäster slingor med ditt egna hår. Hårförlängning håller i upp till 6 månader beroende på hur du sköter håret. Du tar sedan enkelt bort hårförlängningen med hjälp av en keratin remover. Vill du förnya hårförlängning kan man sätta in håret på nytt alternativt fylla på med jämna mellanrum. Trots mitt låga pris ställer jag alltid höga krav på kvalién av både håret och keratinet. Jag använder alltid äkta indiskt remy hår eftersom kvalitén är den bästa på marknaden. I en behandling används ca 100 slingor beroende på hur fylligt ditt egna hår är. Du kan antingen välja att enbart få fylligare hår eller att även förlänga det. Behandlingen kommer att ske i två steg; I det första steget väljer vi tillsammans ut den färg som du tror överrensstämmer med din egen hårfärg. Jag guidar naturligtvis genom att svara på frågor och ger råd om du skulle känna dig osäker. En beställning görs hos en av mina leverantörer, leveransen tar ca 1-3 dagar. Därefter möts vi upp hemma hos dig eller hos mig i Årsta. Själva behandlingen tar ca 2-3 timmar och sedan är klar och har långt, fylligt hår. Kvalité är en del av mitt motto och du kommer alltid att kunna kontakta mig efter din behandling för att få svar på frågor eller funderingar. Prisuppgifter Hårförlängning med ca 100 slingor: 1800:- Uttag av hårförläning: 400 :- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 800 kr
Blocket.se

Hårförlängning med Keratinvax

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Att förlänga håret med hjälp av keratinvax är ett snyggt, enkelt och skonsamt sätt att förlänga håret på. Keratin är ett naturligt ämne som utgör grunden för bland annat hår och naglar och en av anledningarna till varför det är så pass skonsamt. Metoden går ut på att man med hjälp av en värmetång fäster slingor med ditt egna hår. Hårförlängning håller i upp till 6 månader beroende på hur du sköter håret. Du tar sedan enkelt bort hårförlängningen med hjälp av en keratin remover. Vill du förnya hårförlängning kan man sätta in håret på nytt alternativt fylla på med jämna mellanrum. Trots mitt låga pris ställer jag alltid höga krav på kvalién av både håret och keratinet. Jag använder alltid äkta indiskt remy hår eftersom kvalitén är den bästa på marknaden. I en behandling används ca 100 slingor beroende på hur fylligt ditt egna hår är. Du kan antingen välja att enbart få fylligare hår eller att även förlänga det. Behandlingen kommer att ske i två steg; I det första steget väljer vi tillsammans ut den färg som du tror överrensstämmer med din egen hårfärg. Jag guidar naturligtvis genom att svara på frågor och ger råd om du skulle känna dig osäker. En beställning görs hos en av mina leverantörer, leveransen tar ca 1-3 dagar. Därefter möts vi upp hemma hos dig eller hos mig i Årsta. Själva behandlingen tar ca 2-3 timmar och sedan är klar och har långt, fylligt hår. Kvalité är en del av mitt motto och du kommer alltid att kunna kontakta mig efter din behandling för att få svar på frågor eller funderingar. Prisuppgifter Hårförlängning med ca 100 slingor: 1800:- Uttag av hårförläning: 400 :-
1 800 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj