Quantcast
Till salu inom: ”

keratin behandling hemma säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Scandal edt NY

Stockholm
YSL SMINKVÄSKA

Stockholm

Tidigare annonser till salu

Endast 10 stycken i lager just nu! När dom är slut räknas vi kunna levereraigen om ca.2 veckor.Brazilian Blow Dry finns numera att köpa hos oss på Viona för ett mycket merförmånligt pris än hos frisören, och vem som helst klarar av att göra dettasjälv hemma. I vår shop hittar du allt som behövs för ett lyckat nyttfrizzfritt hår i upp till 4 månader.Ingår i Gör det själv kitet100ml förbehandlings schampo100ml behandling250ml saltfritt schampoBEHANDLINGEN ÄR FORMALDEHYD FRI!OM BRAZILIAN BLOW DRYBrazilian Blow Dry är en revolutionerande behandling som har tagitskönhetsbranschen med storm. På bara några timmar kan du få ett silkeslent ochglänsande hår oavsett vad du har för hårtyp!Till skillnad från andra behandlingar är Brazilian Blow Dry helt fri frånkemikalier och ofarlig för håret. Behandlingen innehåller keratin som trängerin djupt i håret och ger styrka, glans, vitalitet och eliminerar upp till 95%av hårets frizzighet.Behandlingen varar upp till ca fyra månader vid användning av saltfrittschampo. Använd Brazilian Blow dry kontinuerligt för ett frizzfritt svall!Resultatet blir lika bra varje gång!Beställ på www.viona.seLeveranstid 2-4 dagarPris: 799 kronor
Säljer ett keratinkit med två behandlingar! Keratin Cure vårdar och bygger upp ditt hår, reparerar skadat och behandlat hår, eliminerar frizz och har en utslätande effekt upp till 70%. Håret får en fin glans och en helt ny styrka! Denna behandling fungerar verkligen och jag har alltid varit jättenöjd med resultatet. Behandlingen är lätt att uföra hemma och ger samma resultat som på salong. Kittet köptes från stil4all för 1249 kr och säljes av mig för 500 kr! Innehåller två behandlingar plus instruktioner. Hör av dig om du har frågor!
Ögonfransförlängning, one by one. Nytt set 550,- Påfyllning 350,- Ögonfranspermanent 250,- Hårförlängningar inklusive styling: Med keratin från 1500,- och med microringar från 1800,- Om företaget Hälsa & Livskraft Limhamn är den lilla och mysiga salongen på Limhamn där du kan känna dig som hemma. Jag erbjuder många olika behandlingar så välkommen att titta in på hemsidan för hela utbudet!
Att förlänga håret med hjälp av keratinvax är ett snyggt, enkelt och skonsamt sätt att förlänga håret på. Keratin är ett naturligt ämne som utgör grunden för bland annat hår och naglar och en av anledningarna till varför det är så pass skonsamt. Metoden går ut på att man med hjälp av en värmetång fäster slingor med ditt egna hår. Hårförlängning håller i upp till 6 månader beroende på hur du sköter håret. Du tar sedan enkelt bort hårförlängningen med hjälp av en keratin remover. Vill du förnya hårförlängning kan man sätta in håret på nytt alternativt fylla på med jämna mellanrum. Trots mitt låga pris ställer jag alltid höga krav på kvalién av både håret och keratinet. Jag använder alltid äkta indiskt remy hår eftersom kvalitén är den bästa på marknaden. I en behandling används ca 100 slingor beroende på hur fylligt ditt egna hår är. Du kan antingen välja att enbart få fylligare hår eller att även förlänga det. Behandlingen kommer att ske i två steg; I det första steget väljer vi tillsammans ut den färg som du tror överrensstämmer med din egen hårfärg. Jag guidar naturligtvis genom att svara på frågor och ger råd om du skulle känna dig osäker. En beställning görs hos en av mina leverantörer, leveransen tar ca 1-3 dagar. Därefter möts vi upp hemma hos dig eller hos mig i Årsta. Själva behandlingen tar ca 2-3 timmar och sedan är klar och har långt, fylligt hår. Kvalité är en del av mitt motto och du kommer alltid att kunna kontakta mig efter din behandling för att få svar på frågor eller funderingar. Prisuppgifter Hårförlängning med ca 100 slingor: 1800:- Uttag av hårförläning: 400 :- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Att förlänga håret med hjälp av keratinvax är ett snyggt, enkelt och skonsamt sätt att förlänga håret på. Keratin är ett naturligt ämne som utgör grunden för bland annat hår och naglar och en av anledningarna till varför det är så pass skonsamt. Metoden går ut på att man med hjälp av en värmetång fäster slingor med ditt egna hår. Hårförlängning håller i upp till 6 månader beroende på hur du sköter håret. Du tar sedan enkelt bort hårförlängningen med hjälp av en keratin remover. Vill du förnya hårförlängning kan man sätta in håret på nytt alternativt fylla på med jämna mellanrum. Trots mitt låga pris ställer jag alltid höga krav på kvalién av både håret och keratinet. Jag använder alltid äkta indiskt remy hår eftersom kvalitén är den bästa på marknaden. I en behandling används ca 100 slingor beroende på hur fylligt ditt egna hår är. Du kan antingen välja att enbart få fylligare hår eller att även förlänga det. Behandlingen kommer att ske i två steg; I det första steget väljer vi tillsammans ut den färg som du tror överrensstämmer med din egen hårfärg. Jag guidar naturligtvis genom att svara på frågor och ger råd om du skulle känna dig osäker. En beställning görs hos en av mina leverantörer, leveransen tar ca 1-3 dagar. Därefter möts vi upp hemma hos dig eller hos mig i Årsta. Själva behandlingen tar ca 2-3 timmar och sedan är klar och har långt, fylligt hår. Kvalité är en del av mitt motto och du kommer alltid att kunna kontakta mig efter din behandling för att få svar på frågor eller funderingar. Prisuppgifter Hårförlängning med ca 100 slingor: 1800:- Uttag av hårförläning: 400 :-