Quantcast
Till salu inom: ”

atv honda 500 betesputs grovklippare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Ska nu sälja eller ev byta min Honda CBR mot en ATV 4x4. Den är besiktigad till 2013 och är i jättefint skick. På cykeln sitter miniblinkers, kraschpuckar och Akrapovic slipon.' Original systemet medföljer och det är det som syns på bilden. Mc:n går bra i motor och växellåda. Den har gått ca: 4000 mil och är svart. Har säkert glömt något. Men det är bara att maila eller ringa om det är något som ni undrar över! Har även fler bilder som kan mailas. Mvh: Magnus
TRX 500FE har en allmänt känd råstyrka och har tagit över rollen som den verkliga tungdragaren. Med den stela bakaxeln finns det inga begränsningar. Den superlåga första växeln och ända upp till femmans växel manövrerar du med enkla knapptryckningar tack vare Hondas suveräna tumväxel ESP. På motsvarande sätt kopplar du också i och ur fyrhjulsdriften. Med maskinen i standardutförande har ni alla möjligheter att utrusta den efter era behov. Denna demo-maskin har gått 57 tim och första service är gjord. Hondas 5-årsgaranti varar till 2016-04-13 Ord. pris för maskinen är 99 900:- inkl. moms. Vi är auktoriserade Honda ATV återförsäljare. Vi hjälper gärna till med finansieringen - leasing/avbetalning. Ring, maila eller besök oss gärna.
Nu med servostyrning TRX 500FPA är både listig och stark. Precis lika kraftfull som tidigare TRX500FA men med det fantastiskt smarta tillägget servostyrning. Den underlättar avsevärt styrningen i terrängen och fungerar samtidigt som styrdämpare. Äkta hydrostatdrift gör dessutom denna maskinen mer lik en stor skogsmaskin än konkurrenternas gummirems-maskiner. TRX500FA var i mer än tio års tid marknadens mest urstarka slitvarg som nu fått nya muskler och nytt efternamn. Svensksåld maskin med Hondas unika 5 års garanti vilken innefattar även yrkesmässigt bruk. Priset avser ren/naken maskin. Vi hjälper till att utrusta maskinen efter era speciella behov. Utrusta din ATV med WH1 kit (Plåtsats, flyttbar, radiostyrd vinsch med dubbla fästen fram och bak och batteriladdare) eller med Hondaplogen. Varför inte en timmerboggie eller flakvagn ur HONDAS program med 10 års garanti Kontakta oss för prisuppgift. Vi hjälper gärna till med finansieringen - leasing/avbetalning. Ring, maila eller besök oss gärna.
Åf för honda atv mkt bra pris på nya TRX500FE med WH1 kitt som innebär Flyttbar vinsch warn rt25 Inklusive fästen och kablar med snabbkontakter Kompletta hasplåtar Drivaxelskydd Batteriladdare Spårsändare 26tums hjul med aluminiumfälgar (original följer också med) 5års garanti Allt detta för 89900kr +moms 500FE finns också som traktorreggad Sen finns det många andra paket att köpa till Fritidspaketer Jaktpaketet Gårdspaketet Priset på trx500FE WH1 är 112375kr ink moms (finns hemma för provkörning)
Honda 500 cc körd endast 200 timmar i nyskick med plogblad, oanvända snökedjor och skyddsplåtar. Vinsch som kan placeras såväl fram- som baktill. 50.000:- plus moms. Grovklippare 150 cm bred med 12,5 hk motor. Lite använd. 10.000:- plus moms. Säljes var för sig eller tillsammans för 56.000:- plus moms. Vid intresse ring 0705924931, Hans