Quantcast
Till salu inom: ”

atv kärra säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En mycket kraftfull och lätthanterlig fyrhjuling som gör skäl för namnet Brute Force. Perfekt till lantbruket, skogen eller för jakt- och fisketuren. Med vridmomentet från Kawasakis V-Twin, fyrhjulsdrift och diffspärr tar du dig fram överallt. Snöplogning eller en kärra med rejält lass är en enkel match. Designad och konstruerad för de tuffaste miljöerna med högkvalitativa komponenter som ej går att jämföra med billigare varianter på marknaden. Med en knapp på styret växlar du enkelt mellan 2WD och 4WD. Automatisk växellåda med låg- och högväxel. Tank: 20.5 l. Endast körd 37 timmar. Pris: 69 000 kr (55 200 exkl moms)
Avdragbar moms, Upplev helt nya Kawasaki KVF 650. Uppgraderad motor, nytt chassi med delad bakaxel samt ny design. Dessutom är den nu prissänkt. Vill du ha en kvalitétsmaskin som klarar de mest krävande uppgifter till ett oslagbart pris så är KVF650 ett självklart val. --------------------------------------------------------------------- Kontakta oss gärna för att skräddarsy ett komplett paket för just dina behov. Vi erbjuder bra produkter till bra priser när det gäller vinschar, plogpaket, kärror, hjul mm. För mer info och bilder se: www.stibix.se. Vi har även bra finansiering samt tar inbyte. Upplev Borås största utbud av ATV hos oss på Stibix. Välkomna! , , ,
Pris exklusive moms: 3 996kr Motorcykeln är nedsatt från: 7 995kr (6 396kr ex moms) Övrigt Galvad tippbar flakkärra till ATV Mätarställning: 0 mil Färg: Galv/svart Typ: 4-hjuling Info: Avdragbar moms, Automatisk växellåda, Praktisk allroundkärra till din ATV. Frakta det mesta i denna enkla och galvade kärra som dessutom har 2 löstagbara lämmar för längre godsmöjlighet. Följer maskinen bra och lämnar tack vare sina breda däck nästan inga spår i mark eller på gräsmattor.
Är på jakt efter en fyrhjuling. Ska ha den på en mindre gård för transport med kärra/båt och lite skogsarbeten, plogning. 4x4 Minst 400cc- 2006- Behöver ej vara vägreggad. Gärna drag och winch men det går väll att eftermontera så bara ett mindre önskemål. Artic Cat , Polaris. Ej över 45000kr. Släng iväg ett mail till mig med lite info. Är det intressant återkommer jag med lite mer frågor. Snabb och smidig affär vid rätt maskin. Kanske behöver hjälp att lösa frakt vid längre avstånd. Tar bort annonsen när ett köp är klart.
Måste köpa atv 300cc och uppåt för att snabbt kunna åka ifrån min griniga kärring. Gärna med tillbehör som James Bonde har i sin bil men det räcker med en kärra Maila vad du har med bilder så kontaktar jag vid intresse. Max 20 000:-! Vid rätt objekt lägger jag på 4 höns, 1par skitiga stövlar,1st odal keps, 1st grinig ännu omedveten fru, värde ca 5000:). Kan fås i pengar men då måste jag först sno dom från min frus Ullaredkassa. Snabb affär och hämtar direkt Mvh Leif