Allt till salu inom "atv renegade 125cc halvautomat"

Sortering:
Butik Alingsås
Idag

Polaris Sportsman 570 Eps T...

124 900 kr
Blocket.se
Ånge
Idag

skidoo renegade etec 600 år...

70 000 kr
Blocket.se
Butik Söderköping
Idag

Polaris Sportsman X2 570 0....

95 000 kr
Blocket.se
Butik Tumba
Idag

Harley-Davidson FXDB Dyna S...

139 900 kr
Blocket.se
Butik Sandviken
Idag

Ski-Doo Summit Expert 154 8...

109 900 kr
Blocket.se
Järfälla
Igår

Monkeybike och delar

23 000 kr
Blocket.se
Butik Avesta
Igår

Can-Am Outlander 570 DPS

69 000 kr
Blocket.se
Butik Täby
Igår

Jeep Renegade 4WD 140hk Lim...

154 900 kr
Blocket.se
Butik Falköping
Idag

Kellfri 1.5 METERS SLAGHACK

28 125 kr
Blocket.se
Butik Piteå
Igår

CFMOTO CFORCE 625 2023 / 0%...

90 900 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Fyrhjuling  ·  Helsingborg

ATV 125cc Back, fjärr, Draganordning -11

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
ATV 125cc Back, fjärr, Draganordning Mätarställning: 0 mil Färg: svart Typ: 4-hjuling Info: Automatisk växellåda, Hummer Renegade är en häftig fyrhjuling som funkar bra för både barn och vuxna. Med 8 tums hjul och hög markfrigång kommer den fram nästan överallt. Modellen levereras med praktiska galler och en rejäl pakethållare. Fyrhjulingen är även utrustad med handskydd och en digital bakgrundsbelyst display som visar bl.a. hastighet och varvtal. Givetvis finns även en fjärrkontroll som man kan starta / stänga av motorn med samt även larma ATV:n. (Enklare typ av stöldlarm - siren aktiveras när någon rör fyrhjulingen). Vidare är denna modell utrustad med funktionella stötdämpare som har ställbar fjäderspänning och fin returdämpning. Det finns även en draganordning som består av ett kraftigt bleck som gör att man enkelt kan koppla på en släpkärra / vagn. Titta gärna på våra passande vagnar som säljes separat. Bromsarna består av beprövade trumbromsar fram och effektiv skivbroms bak som aktiveras med en stor och lättanvänd fotpedal. Hummer Renegade har ett 12 Volt elsystem precis som de flesta andra ATV:er med fungerande lampor och bromsljus samt ett kraftfullt 6, 5 Ah batteri som är lättåtkomligt under sadeln. Kraften kommer från en pålitlig 4-taktsmotor på 125cc med backväxel. Motorn är av typen halvautomat med 3 växlar + back vilket gör den oerhört enkel att manövrera och fungerar i princip som en helautomat i alla växlarna. Bara att gasa och bromsa med andra ord, släpper man gasen slutar fyrhjulingen att driva och motorn går på tomgång. Man kan även enkelt strypa gasen / hastigheten på tumgasreglaget vilket är en bra funktion om yngre förare ska köra. Lämplig från ca: 6 års ålder.
7 295 kr
Blocket.se
Fyrhjuling  ·  Helsingborg

ATV Renegade Halvautomat 125cc -11

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
ATV Renegade Halvautomat 125cc Mätarställning: 0 mil Färg: svart Typ: 4-hjuling Info: Automatisk växellåda, För mer information samt bilder, besök oss på www.motorhandel.se Omgående leverans inom hela Sverige med DHL alternativt avhämtning direkt från vårt lager. Vi erbjuder bland annat delbetalning upp till 12månader samt faktura. Hummer Renegade är en häftig fyrhjuling som funkar bra för både barn och vuxna. Med 8 tums hjul och hög markfrigång kommer den fram nästan överallt. Modellen levereras med en rejäl pakethållare och stötfångare fram ( ej främre galler över motorhuven som på bilden). Fyrhjulingen är även utrustad med handskydd och en digital bakgrundsbelyst display som visar bl.a. hastighet och varvtal. Givetvis finns även en fjärrkontroll som man kan starta / stänga av motorn med samt även larma ATV:n. (Enklare typ av stöldlarm - siren aktiveras när någon rör fyrhjulingen). Vidare är denna modell utrustad med funktionella stötdämpare som har ställbar fjäderspänning och fin returdämpning. Det finns även en draganordning som består av ett kraftigt bleck som gör att man enkelt kan koppla på en släpkärra / vagn. Titta gärna på våra passande vagnar som säljes separat. Bromsarna består av beprövade trumbromsar fram och effektiv skivbroms bak som aktiveras med en stor och lättanvänd fotpedal. Hummer Renegade har ett 12 Volt elsystem precis som de flesta andra ATV:er med fungerande lampor och bromsljus samt ett kraftfullt 6, 5 Ah batteri som är lättåtkomligt under sadeln. Kraften kommer från en pålitlig 4-taktsmotor på 125cc med backväxel. Motorn är av typen halvautomat med 3 växlar + back vilket gör den oerhört enkel att manövrera och fungerar i princip som en helautomat i alla växlarna. Bara att gasa och bromsa med andra ord, släpper man gasen slutar fyrhjulingen att driva och motorn går på tomgång. Man kan även enkelt strypa gasen / hastigheten på tumgasreglaget vilket är en bra funktion om yngre förare ska köra. Lämplig från ca: 6 års ålder.
6 995 kr
Blocket.se
Fyrhjuling  ·  Helsingborg

ATV Med back, Draganordning o Fjärrkontroll -11

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
ATV Med back, Draganordning o Fjärrkontroll Mätarställning: 0 mil Färg: svart Typ: 4-hjuling Info: Automatisk växellåda, För mer information samt bilder, besök oss på www.motorhandel.se Omgående leverans inom hela Sverige med DHL alternativt avhämtning direkt från vårt lager. Vi erbjuder bland annat delbetalning upp till 12månader samt faktura. Hummer Renegade är en häftig fyrhjuling som funkar bra för både barn och vuxna. Med 8 tums hjul och hög markfrigång kommer den fram nästan överallt. Modellen levereras med en rejäl pakethållare och stötfångare fram ( ej främre galler över motorhuven som på bilden). Fyrhjulingen är även utrustad med handskydd och en digital bakgrundsbelyst display som visar bl.a. hastighet och varvtal. Givetvis finns även en fjärrkontroll som man kan starta / stänga av motorn med samt även larma ATV:n. (Enklare typ av stöldlarm - siren aktiveras när någon rör fyrhjulingen). Vidare är denna modell utrustad med funktionella stötdämpare som har ställbar fjäderspänning och fin returdämpning. Det finns även en draganordning som består av ett kraftigt bleck som gör att man enkelt kan koppla på en släpkärra / vagn. Titta gärna på våra passande vagnar som säljes separat. Bromsarna består av beprövade trumbromsar fram och effektiv skivbroms bak som aktiveras med en stor och lättanvänd fotpedal. Hummer Renegade har ett 12 Volt elsystem precis som de flesta andra ATV:er med fungerande lampor och bromsljus samt ett kraftfullt 6, 5 Ah batteri som är lättåtkomligt under sadeln. Kraften kommer från en pålitlig 4-taktsmotor på 125cc med backväxel. Motorn är av typen halvautomat med 3 växlar + back vilket gör den oerhört enkel att manövrera och fungerar i princip som en helautomat i alla växlarna. Bara att gasa och bromsa med andra ord, släpper man gasen slutar fyrhjulingen att driva och motorn går på tomgång. Man kan även enkelt strypa gasen / hastigheten på tumgasreglaget vilket är en bra funktion om yngre förare ska köra. Lämplig från ca: 6 års ålder.
6 995 kr
Blocket.se
Fyrhjuling  ·  Helsingborg

ATV 125cc Halvautomat - 8" Hjul, Drag o Fjärr -12

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i Igår
ATV 125cc Halvautomat - 8" Hjul, Drag o Fjärr Mätarställning: 0 mil Färg: svart, röd eller blå Typ: 4-hjuling Info: Automatisk växellåda, Hummer Renegade är en häftig fyrhjuling som funkar bra för både barn och vuxna. Med 8 tums hjul och hög markfrigång kommer den fram nästan överallt. Modellen levereras med praktiska galler och en rejäl pakethållare. Fyrhjulingen är även utrustad med handskydd och en digital bakgrundsbelyst display som visar bl.a. hastighet och varvtal. Givetvis finns även en fjärrkontroll som man kan starta / stänga av motorn med samt även larma ATV:n. (Enklare typ av stöldlarm - siren aktiveras när någon rör fyrhjulingen). Vidare är denna modell utrustad med funktionella stötdämpare som har ställbar fjäderspänning och fin returdämpning. Det finns även en draganordning som består av ett kraftigt bleck som gör att man enkelt kan koppla på en släpkärra / vagn. Titta gärna på våra passande vagnar som säljes separat. Bromsarna består av beprövade trumbromsar fram och effektiv skivbroms bak som aktiveras med en stor och lättanvänd fotpedal. Hummer Renegade har ett 12 Volt elsystem precis som de flesta andra ATV:er med fungerande lampor och bromsljus samt ett kraftfullt 6, 5 Ah batteri som är lättåtkomligt under sadeln. Kraften kommer från en pålitlig 4-taktsmotor på 125cc med backväxel. Motorn är av typen halvautomat med 3 växlar + back vilket gör den oerhört enkel att manövrera och fungerar i princip som en helautomat i alla växlarna. Bara att gasa och bromsa med andra ord, släpper man gasen slutar fyrhjulingen att driva och motorn går på tomgång. Man kan även enkelt strypa gasen / hastigheten på tumgasreglaget vilket är en bra funktion om yngre förare ska köra. Lämplig från ca: 6 års ålder.
6 995 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Helsingborg

ATV 125cc Halvautomat, Olika Färger -12

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
ATV 125cc Halvautomat, Olika Färger Mätarställning: 0 mil Färg: svart,röd eller blå Typ: 4-hjuling Info: Automatisk växellåda, Hummer Renegade är en häftig fyrhjuling som funkar bra för både barn och vuxna. Denna modell är inne på sin fjärde generation vilket gör den väldigt beprövad och prisvärd. Med 8 tums hjul och hög markfrigång kommer den fram nästan överallt. Modellen har en stor pakethållare samt stötfångare fram, (inget galler på framsidan som på bilden då de nya modellerna inte har detta). Fyrhjulingen är även utrustad med handskydd och en digital bakgrundsbelyst display som visar bl.a. hastighet och varvtal. Givetvis finns även en fjärrkontroll som man kan starta / stänga av motorn med samt även larma ATV:n. (Enklare typ av stöldlarm - siren aktiveras när någon rör fyrhjulingen). Vidare är denna modell utrustad med funktionella stötdämpare som har ställbar fjäderspänning och fin returdämpning. Det finns även en draganordning som består av ett kraftigt bleck som gör att man enkelt kan koppla på en släpkärra / vagn. Titta gärna på våra passande vagnar som säljes separat. Bromsarna består av beprövade trumbromsar fram och effektiv skivbroms bak som aktiveras med en stor och lättanvänd fotpedal. Hummer Renegade har ett 12 Volt elsystem precis som de flesta andra ATV:er med fungerande lampor och bromsljus samt ett kraftfullt 6, 5 Ah batteri som är lättåtkomligt under sadeln. Kraften kommer från en pålitlig 4-taktsmotor på 125cc med backväxel. Motorn är av typen halvautomat med 3 växlar + back vilket gör den oerhört enkel att manövrera och fungerar i princip som en helautomat i alla växlarna. Bara att gasa och bromsa med andra ord, släpper man gasen slutar fyrhjulingen att driva och motorn går på tomgång. Man kan även enkelt strypa gasen / hastigheten på tumgasreglaget vilket är en bra funktion om yngre förare ska köra. Lämplig från ca: 6 års ålder.
6 995 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj