Allt till salu inom "atv renegade 125cc halvautomat"

Sortering:
Litet släp
Luleå
Idag

Litet släp Visa liknande

10 000 kr
Blocket.se
slåtterbalk
Båstad
Idag

slåtterbalk Visa liknande

2 000 kr
Blocket.se
Kranman 1750
Lycksele
Idag

Kranman 1750 Visa liknande

187 500 kr
Blocket.se
ABC ATV - 45 km/t
Butik Svedala
Idag

ABC ATV - 45 km/t Visa liknande

684 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Fyrhjuling  ·  Helsingborg

ATV 125cc Back, fjärr, Draganordning -11

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
ATV 125cc Back, fjärr, Draganordning Mätarställning: 0 mil Färg: svart Typ: 4-hjuling Info: Automatisk växellåda, Hummer Renegade är en häftig fyrhjuling som funkar bra för både barn och vuxna. Med 8 tums hjul och hög markfrigång kommer den fram nästan överallt. Modellen levereras med praktiska galler och en rejäl pakethållare. Fyrhjulingen är även utrustad med handskydd och en digital bakgrundsbelyst display som visar bl.a. hastighet och varvtal. Givetvis finns även en fjärrkontroll som man kan starta / stänga av motorn med samt även larma ATV:n. (Enklare typ av stöldlarm - siren aktiveras när någon rör fyrhjulingen). Vidare är denna modell utrustad med funktionella stötdämpare som har ställbar fjäderspänning och fin returdämpning. Det finns även en draganordning som består av ett kraftigt bleck som gör att man enkelt kan koppla på en släpkärra / vagn. Titta gärna på våra passande vagnar som säljes separat. Bromsarna består av beprövade trumbromsar fram och effektiv skivbroms bak som aktiveras med en stor och lättanvänd fotpedal. Hummer Renegade har ett 12 Volt elsystem precis som de flesta andra ATV:er med fungerande lampor och bromsljus samt ett kraftfullt 6, 5 Ah batteri som är lättåtkomligt under sadeln. Kraften kommer från en pålitlig 4-taktsmotor på 125cc med backväxel. Motorn är av typen halvautomat med 3 växlar + back vilket gör den oerhört enkel att manövrera och fungerar i princip som en helautomat i alla växlarna. Bara att gasa och bromsa med andra ord, släpper man gasen slutar fyrhjulingen att driva och motorn går på tomgång. Man kan även enkelt strypa gasen / hastigheten på tumgasreglaget vilket är en bra funktion om yngre förare ska köra. Lämplig från ca: 6 års ålder.
7 295 kr
Blocket.se
Fyrhjuling  ·  Helsingborg

ATV Renegade Halvautomat 125cc -11

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
ATV Renegade Halvautomat 125cc Mätarställning: 0 mil Färg: svart Typ: 4-hjuling Info: Automatisk växellåda, För mer information samt bilder, besök oss på www.motorhandel.se Omgående leverans inom hela Sverige med DHL alternativt avhämtning direkt från vårt lager. Vi erbjuder bland annat delbetalning upp till 12månader samt faktura. Hummer Renegade är en häftig fyrhjuling som funkar bra för både barn och vuxna. Med 8 tums hjul och hög markfrigång kommer den fram nästan överallt. Modellen levereras med en rejäl pakethållare och stötfångare fram ( ej främre galler över motorhuven som på bilden). Fyrhjulingen är även utrustad med handskydd och en digital bakgrundsbelyst display som visar bl.a. hastighet och varvtal. Givetvis finns även en fjärrkontroll som man kan starta / stänga av motorn med samt även larma ATV:n. (Enklare typ av stöldlarm - siren aktiveras när någon rör fyrhjulingen). Vidare är denna modell utrustad med funktionella stötdämpare som har ställbar fjäderspänning och fin returdämpning. Det finns även en draganordning som består av ett kraftigt bleck som gör att man enkelt kan koppla på en släpkärra / vagn. Titta gärna på våra passande vagnar som säljes separat. Bromsarna består av beprövade trumbromsar fram och effektiv skivbroms bak som aktiveras med en stor och lättanvänd fotpedal. Hummer Renegade har ett 12 Volt elsystem precis som de flesta andra ATV:er med fungerande lampor och bromsljus samt ett kraftfullt 6, 5 Ah batteri som är lättåtkomligt under sadeln. Kraften kommer från en pålitlig 4-taktsmotor på 125cc med backväxel. Motorn är av typen halvautomat med 3 växlar + back vilket gör den oerhört enkel att manövrera och fungerar i princip som en helautomat i alla växlarna. Bara att gasa och bromsa med andra ord, släpper man gasen slutar fyrhjulingen att driva och motorn går på tomgång. Man kan även enkelt strypa gasen / hastigheten på tumgasreglaget vilket är en bra funktion om yngre förare ska köra. Lämplig från ca: 6 års ålder.
6 995 kr
Blocket.se
Fyrhjuling  ·  Helsingborg

ATV Med back, Draganordning o Fjärrkontroll -11

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
ATV Med back, Draganordning o Fjärrkontroll Mätarställning: 0 mil Färg: svart Typ: 4-hjuling Info: Automatisk växellåda, För mer information samt bilder, besök oss på www.motorhandel.se Omgående leverans inom hela Sverige med DHL alternativt avhämtning direkt från vårt lager. Vi erbjuder bland annat delbetalning upp till 12månader samt faktura. Hummer Renegade är en häftig fyrhjuling som funkar bra för både barn och vuxna. Med 8 tums hjul och hög markfrigång kommer den fram nästan överallt. Modellen levereras med en rejäl pakethållare och stötfångare fram ( ej främre galler över motorhuven som på bilden). Fyrhjulingen är även utrustad med handskydd och en digital bakgrundsbelyst display som visar bl.a. hastighet och varvtal. Givetvis finns även en fjärrkontroll som man kan starta / stänga av motorn med samt även larma ATV:n. (Enklare typ av stöldlarm - siren aktiveras när någon rör fyrhjulingen). Vidare är denna modell utrustad med funktionella stötdämpare som har ställbar fjäderspänning och fin returdämpning. Det finns även en draganordning som består av ett kraftigt bleck som gör att man enkelt kan koppla på en släpkärra / vagn. Titta gärna på våra passande vagnar som säljes separat. Bromsarna består av beprövade trumbromsar fram och effektiv skivbroms bak som aktiveras med en stor och lättanvänd fotpedal. Hummer Renegade har ett 12 Volt elsystem precis som de flesta andra ATV:er med fungerande lampor och bromsljus samt ett kraftfullt 6, 5 Ah batteri som är lättåtkomligt under sadeln. Kraften kommer från en pålitlig 4-taktsmotor på 125cc med backväxel. Motorn är av typen halvautomat med 3 växlar + back vilket gör den oerhört enkel att manövrera och fungerar i princip som en helautomat i alla växlarna. Bara att gasa och bromsa med andra ord, släpper man gasen slutar fyrhjulingen att driva och motorn går på tomgång. Man kan även enkelt strypa gasen / hastigheten på tumgasreglaget vilket är en bra funktion om yngre förare ska köra. Lämplig från ca: 6 års ålder.
6 995 kr
Blocket.se
Fyrhjuling  ·  Helsingborg

ATV 125cc Halvautomat - 8" Hjul, Drag o Fjärr -12

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
ATV 125cc Halvautomat - 8" Hjul, Drag o Fjärr Mätarställning: 0 mil Färg: svart, röd eller blå Typ: 4-hjuling Info: Automatisk växellåda, Hummer Renegade är en häftig fyrhjuling som funkar bra för både barn och vuxna. Med 8 tums hjul och hög markfrigång kommer den fram nästan överallt. Modellen levereras med praktiska galler och en rejäl pakethållare. Fyrhjulingen är även utrustad med handskydd och en digital bakgrundsbelyst display som visar bl.a. hastighet och varvtal. Givetvis finns även en fjärrkontroll som man kan starta / stänga av motorn med samt även larma ATV:n. (Enklare typ av stöldlarm - siren aktiveras när någon rör fyrhjulingen). Vidare är denna modell utrustad med funktionella stötdämpare som har ställbar fjäderspänning och fin returdämpning. Det finns även en draganordning som består av ett kraftigt bleck som gör att man enkelt kan koppla på en släpkärra / vagn. Titta gärna på våra passande vagnar som säljes separat. Bromsarna består av beprövade trumbromsar fram och effektiv skivbroms bak som aktiveras med en stor och lättanvänd fotpedal. Hummer Renegade har ett 12 Volt elsystem precis som de flesta andra ATV:er med fungerande lampor och bromsljus samt ett kraftfullt 6, 5 Ah batteri som är lättåtkomligt under sadeln. Kraften kommer från en pålitlig 4-taktsmotor på 125cc med backväxel. Motorn är av typen halvautomat med 3 växlar + back vilket gör den oerhört enkel att manövrera och fungerar i princip som en helautomat i alla växlarna. Bara att gasa och bromsa med andra ord, släpper man gasen slutar fyrhjulingen att driva och motorn går på tomgång. Man kan även enkelt strypa gasen / hastigheten på tumgasreglaget vilket är en bra funktion om yngre förare ska köra. Lämplig från ca: 6 års ålder.
6 995 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Helsingborg

ATV 125cc Halvautomat, Olika Färger -12

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
ATV 125cc Halvautomat, Olika Färger Mätarställning: 0 mil Färg: svart,röd eller blå Typ: 4-hjuling Info: Automatisk växellåda, Hummer Renegade är en häftig fyrhjuling som funkar bra för både barn och vuxna. Denna modell är inne på sin fjärde generation vilket gör den väldigt beprövad och prisvärd. Med 8 tums hjul och hög markfrigång kommer den fram nästan överallt. Modellen har en stor pakethållare samt stötfångare fram, (inget galler på framsidan som på bilden då de nya modellerna inte har detta). Fyrhjulingen är även utrustad med handskydd och en digital bakgrundsbelyst display som visar bl.a. hastighet och varvtal. Givetvis finns även en fjärrkontroll som man kan starta / stänga av motorn med samt även larma ATV:n. (Enklare typ av stöldlarm - siren aktiveras när någon rör fyrhjulingen). Vidare är denna modell utrustad med funktionella stötdämpare som har ställbar fjäderspänning och fin returdämpning. Det finns även en draganordning som består av ett kraftigt bleck som gör att man enkelt kan koppla på en släpkärra / vagn. Titta gärna på våra passande vagnar som säljes separat. Bromsarna består av beprövade trumbromsar fram och effektiv skivbroms bak som aktiveras med en stor och lättanvänd fotpedal. Hummer Renegade har ett 12 Volt elsystem precis som de flesta andra ATV:er med fungerande lampor och bromsljus samt ett kraftfullt 6, 5 Ah batteri som är lättåtkomligt under sadeln. Kraften kommer från en pålitlig 4-taktsmotor på 125cc med backväxel. Motorn är av typen halvautomat med 3 växlar + back vilket gör den oerhört enkel att manövrera och fungerar i princip som en helautomat i alla växlarna. Bara att gasa och bromsa med andra ord, släpper man gasen slutar fyrhjulingen att driva och motorn går på tomgång. Man kan även enkelt strypa gasen / hastigheten på tumgasreglaget vilket är en bra funktion om yngre förare ska köra. Lämplig från ca: 6 års ålder.
6 995 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj