Till salu inom

"auktionshuset jetson säljes"

Butik Solna
Igår

Cykelservice - utan fotbrom...

Blocket.se
Kungsholmen
2 dagar

Jetson Classic Röd Brun

9 000 kr
Blocket.se
Uppsala
3 dagar

Blå Jetson fåtölj i mocka i...

11 500 kr
Blocket.se
Helsingborg
7 dagar

JETSON fåtölj av Bruno Maht...

17 000 kr
Blocket.se
Butik
9 dagar

"Jetson" Bruno Mathsson bru...

Blocket.se
Askersund
9 dagar

Matta

5 500 kr
Blocket.se
Umeå
10 dagar

Jetson fåtölj

17 000 kr
Blocket.se
Varberg
11 dagar

Jetson fåtölj av Bruno Math...

16 000 kr
Blocket.se
Vellinge
2 månader

Jetson Flax 21 dakota

16 900 kr
Blocket.se
Butik Helsingborg
2 år

Fläckar, slitage eller rivm...

1 000 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Soffor och fåtöljer  ·  Kristianstad

JETSON 66 - Sommarfynd - DesignRea

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nu drar årets sommar-rea igång med riktigt bra priser på utställningsmöbler med kvalite och design. JETSON 66 i vitt läder signerad Bruno Mathsson Skönare och mer stilrätt än såhär blir det inte - Ett Tillfälle! Absolut nyskick på möbeln! Beställningspris: 15.950:- Detta skyltex. 12.999:- (hämtpris) (vi kan ordna leveranser i till förmånliga priser i många fall) Besök www.visionofhome.se Vision of Home Leverantörer som DUX,Norell,Ihreborn, Carl Malmsten,String,Boknäs,AH,Villinki,Zero,Karl-Andersson,Gant,Br.Andersson,Romo,Homeline,Designers Guild och många fler.
12 999 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Kristianstad

Jetson 69 - DesignRea - VisningsEx - Nyskick

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu drar årets sommar-rea igång med riktigt bra priser på utställningsmöbler med kvalite och design. Jetson 69 natur/linneväv. En stilsäker klassiker med superkomfort och minnesfunktion. Ett Tillfälle! Absolut nyskick på möbeln! Detta skyltex. 17.999:- (hämtpris) (vi kan ordna leveranser till förmånliga priser i många fall - fråga oss) Besök www.visionofhome.se Vision of Home Leverantörer som DUX,Norell,Ihreborn, Carl Malmsten,String,Boknäs,AH,Villinki,Zero,Karl-Andersson,Gant,Br.Andersson,Romo,Homeline,Designers Guild och många fler.
17 999 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Kristianstad

Jetson 69 - DesignRea - Nyskick - Sommarfynd

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nu drar årets sommar-rea igång med riktigt bra priser på utställningsmöbler med kvalite och design. Jetson 69 svart. En stilsäker klassiker med superkomfort och minnesfunktion i fotunderredet. Ett Tillfälle! Absolut nyskick på möbeln! Detta skyltex. 17.999:- (hämtpris) (vi kan ordna leveranser till förmånliga priser i många fall - fråga oss) Besök www.visionofhome.se Vision of Home Leverantörer som DUX,Norell,Ihreborn, Carl Malmsten,String,Boknäs,AH,Villinki,Zero,Karl-Andersson,Gant,Br.Andersson,Romo,Homeline,Designers Guild och många fler.
17 999 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Stockholms län

Brun Jetson i slitet skick

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Gammal Jetson-fåtölj i ljusbrunt skinn. Sliten, eller som man också kan säga; med patina :) Oerhört bekväm fortfarande men skulle må bra av en uppfräschning. Priset är satt efter konsultering med auktionshuset Metropol. De rekommenderade mig ett pris på runt 4000:- på en Jetson i detta skick. Eftersom jag säljer som privatperson och dessutom hoppas på en snabb affär känns det rimligt att dra av en tusing. Som det ser ut nu så är den ändå bara stående. Renoveringen är inget vi vill lägga pengar på som småbarnsfamilj, utan istället hoppas jag att den här tidlösa klassikern kan få ett nytt hem. Hör av dig om du har några frågor! Hämtas i Kärrtorp!
3 000 kr
Blocket.se

Jetson av Bruno Mathsson (1960-70-tal)

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Säljer nu min kära Jetson. Dynan och nackkudden är i brunt konstläder/skinnimitation. Läderklädda kanter. Canvas. Den har en förkromad fot med återsnurrs-mekanism. Ganska hårt slitage men för övrigt inga fel. Ett original från 1960-70-talet och det har inte gjorts några reparationer eller förbättringar med den alls, så ALLT är i original! En stol att behålla som den är då det syns att den är av de äldre modellerna som kommer från den tidiga generationen av Jetson-fåtöljerna, eller för att klä om ifall man vill ha en "nyare" stil. 3500kr bud/högstbjudande. Ps. En likadan stol gick för 4200kr på Bukowskis och den SAKNADE nackkudden och var mycket sliten!
3 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj