Quantcast
Till salu inom: ”

jetson fåtölj kopia säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Två fåtöljer i kopierad Gustaviansk stil finns på Söder i Stockholm. Dimensioner: höjd 1,3 m, bredd 50 cm, djup 70 cm. Två bra fåtöljer som kan stå tillsammans eller enskilt vid ett salongsbord, i ett väntrum, eller som dekoration i ett hörn eller dyligt i ett vardagsrum - bara fantasin sätter gränser! De är gjorda av tyg med bra stoppning och sköna att sitta på. Ingen läs-soffa för långa lördag kvällar, men skön att sitta på vid en kortare lunch eller medan man samtalar med någon under en fest el. dyl. 400 kr styck eller 700 kr tillsammans Slå till idag, de är poppis och kommer att gå fort!
Jetson fåtölj klädd i naturfärgad väv, Flax 21, med kantskoning och nackkudde i konjaksfärgat läder - kvalitet Dakota. Samt tillhörande fotpall i läder. Jetson är en av Bruno Mathssons tidlösa klassiker som han formgav år 1965. Gemensamt för hans möbler är föreningen av funktion och komfort. När har ritade denna möbel var han inspirerad av den gryende rymdåldern. En avskalat skulptural fåtölj, där han använder nya lösningar. Fåtöljens sits består av en ram, där en bärande textilväv utgör sitselementet. Fåtöljen är snurrbarr med vridminne. Till denna fåtölj specialbeställde jag en fotpall som har en design som harmonierar med fåtöljen. Och jag beställde denna fotpall i ett matchande skinn (färg och kvalitet). Fåtöljens riktpris idag: 24.200:-, men erbjuds av vissa återförsäljare till kampanjpris just nu för 17.990:-. Pallen kostade oss 4.000:- (Vid köpet ca: 22.000:- tillsammans.) Vi säljer nu båda tillsammans för ett paketpris.
Säljer en Jetson fåtölj jag ärvt av min mormor och morfar men som jag inte har plats för tyvärr. Den har flera år på nacken och är välanvänd men det går att köpa ny klädsel till den / klä om den vilket ändå gör den till ett bra köp. Eller bara ha den som den står. Kostnad för ny klädsel är 4 900 kr, i priset ingår canvastyg, sits- och ryggdynor, nackkudde, armstöd, ny stoppning. Priset är satt efter skicket på fåtöljen. Nypris omkring 15 000 kr beroende på modell. Maila eller smsa så ringer jag upp då jag inte kan ha telefonen på mig under arbetstid. Tack Olle
Jetson 66 original fåtölj av Bruno Mathsson. Det här är den vackra ursprungsmodellen som tillverkades av Mathsson international innan rättigheterna såldes till DUX. Vilka ändrade designen till "pulkan" med armstöd etc. Säljes i vackert patinerat skick från år 1966. Dyna och stomme i linne. Kantning av läder. Köp originalet och få ett stycke svensk möbelhistoria. Pris: 4500 SEK Passar bra ihop med möbler från Hay Muuto Hans J Wegner Kasthall Eames Flos Ateljé lyktan Piet Hein John Poulssen Eilersen Ire Walter Knoll Greta Magnusson Alvar Aalto Strinning String Markelius Asplund Ligne Roset Arper Swedesia Uno Åhrén DUX Bernadotte Bohlin Yngve Ekström Hedqvist Isling Lallerstedt mfl.
Fåtöljen och fotpallen är i naturfärjat läder inköpt från MIO 2009 och är en Jetson kopia. Nypris var 10.000kr. Skinnet är i gott skick utan repor och jack. Stolen har oljats in regelbundet.