Quantcast
Till salu inom: ”

klä om jetson fåtölj säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Två styck Bruno Mathsson-fåtöljer säljes. Vet ej vad just denna modell heter men det det är Jetson-underrede på dessa. De är inte lika höga i ryggen som Jetson och är lämpliga som t.ex. hallmöbler. De behöver kläs om då det finns skavmärken och fläckar. Säljs som ett par och är prissatta för att säljas. De kostar 2000 kr. och priset är fast. Hämtas i Stenungsund. Mvh Joakim 0702-746135 (ring helst).
Brunt skinn. Skinnet är fläckigt och rek att kläs om.
Vi önskar köpa två nätta fåtöljer i gott skick. Det måste inte vara Jetson eller Lamino (men det får gärna). De ska vara hela, bekväma och vackra att se på. Behöver de kläs om är det ok - allt beror på priset. Dock får de inte vara inrökta (rökdoft är nästan omöjlig att få ur stommen). Svara gärna med bild, om ni har.
Fin Carl Malmsten soffa samsas. I vacker original klädsel senapsgult linnetyg. Har original plakett kvar som intygar att det är original. Är sliten på sittytan och på vänstra ärmstödet. Klä om eller lägg ett tyg/filt över och njut av denna klassiker. Fantastisk fin med andra klassiker såsom Bruno Mattson, Jetson, Alvar Alto, Svenskt Tenn, Josef Frank och liknade. Finns i Tyresö. 2.500 kr eller högstbjudande.