Quantcast
Till salu inom: ”

avgassystem honda cb 750 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Honda CB 600 F Hornet Mätarställning: 2220 mil Färg: Svart Typ: Touring/Landsväg Info: cb600, cb 1000 rr, sfv 650 gladius, gsr 750 z., cbf 600. Vi säljer en Honda CB 600f Hornet som är i ett fint skick! Den har fått ett helt nytt bakdäck och framdäcket är nästan nytt, enbart få mil körda. Motorcykeln har fått ett sportigare ljud och några fler hästkrafter med hjälp av ett avgassystem av märket Akrapovic SP Series. En väldigt fin motorcykel som passar många hojjåkare!
Säljer detta coola bygge pga för många projekt och skulle behöva en hoj som man kan åka två på. Är en cb750 från 71, tank och bakskärm från en HD flh. Rensad från blinkers, hastighetsmätare m.m Sitter bra däck och drivpaket på. Finns insatser till avgassystemet när man ska besiktiga den. Jag tar gärna emot bytesförslag men kravet är att man kan åka två personer på den. Ring eller maila för mer info
1972-a,Rullande chassi med reghandlingar,,två motorer,-75-78,3000 mil ,nyuppekrade hjul med nya däck,harley-tank två gafflar,en orginal+en 8tum förlängd,dyna-s nytt tänd system,4-1 avgassystem,laddning,tändspolar,topplock med ny kamaxel,cylindrar med kolv ,1700 mil,osv ring för mer info även byte sporster 883-1200 utan motor
OBS läs hela annonsen!!!!! detta är ett objekt som där är en del att göra vid på. Den är svensk såld!!! Den har gått runt 700 ärliga mil!!! Men tyvärr i behov av en del putts och över gång. Det är ett arvegods som jag tyvärr aldrig kommer få tid till att göra vid. Motorn går runt. har inget fungerande batteri till den längre. krökarna på avgassystemet har rostat sönder annars är där ingen rost att tala om direkt. fin i lacken, krom och alu behöver poleras upp, lite färg släp på motor kåpor, delvis ner monterad alla delar finns. saknar tyvärr original dämpare bak, där sitter ölins dämpare ist. Däcken är original fabriks monterade, nabbarna sitter fortfarande kvar. så har du varit på jakt efter denna ovanliga model av hondas klassiker har du nu chansen med lite jobb får du en som är så när fabriks ny som man nog kan komma. Här följer lite utdrag från en sida på nätet. Den här hojen är det många som faller för. En av de snyggare custommaskinerna som tyvärr aldrig blev vanlig på grund av nya försäkringssregler. Motorn är Hondas enkelkamsmotor som kom i 750 redan 1969. I 650 utförandet ger den 63 Hk vilket ger tillräckligt med effekt för att den ska vara rolig. Den har rundrörsram och traditionella stötämpare bak. Det finns bara ett tiotal sådana här i Sverige och den vanliga custom 650 heter CB 650 C. Den har samma motor men annat utseende. Har sett en här på blocket i bra skick som gått lite över 1000mil som de säljer som en silverhawk och begär 35000kr för. Jag säljer min till högst bjudande! Så vid intresse maila in era bud. Obs skam bud under 12000kr åker i pappers korgen!!! OBS Inte min hoj på bilden men den är identisk.
Bes. till 2012 4 cyl. 90 hp Öhlinsdämpare bak, 4-1 avgassystem Bruksskick Bra däck, framdäck rullat 100-200 mil Skattefri och billig försäkring: Helförsäkring 752kr/år Japansk 4-cyl i klassisk stil som t.ex. Honda CB750, fast billigare och med bättre bromsar och mer kraft. Kan skicka flera bilder på mail. Ring kvällstid eller lämna nummer på mail.