Quantcast
Till salu inom: ”

bänk åhléns säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Säljer en fin arbetsbänk med verktyg som kan användas för att mecka ihop eller isär den medföljande Blixten McQueen-bilen. Många roliga funktioner och tre lådor till förvaring. Blir till en rullvagn när det röda handtaget fälls upp. Den här verktygsbänken köptes på Åhléns City när den såldes där för 899:-. Säljes nu pga flytt. Fler foton om bänken och detaljer finns på: www.smoby.com/en/roleplay/favorite-heroes/cars/liste/racing-pit-stop-cars Ring eller sms:a gärna. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
På grund av flytt och platsbrist säljer vi följande möbler: Bänk och byrå, passar bra som hallmöbler. Bänk: Längd 78cm, Djup 35cm, Höjd 45cm Byrå: Längd 44cm, Djup 32cm, Höjd 66cm Säljs tillsammans 950:- Söt pall fr Åhlens Hedda i cerise 150:- Bänk fr IKEA hemnes 500:- SÅLD!! Lack vägghylla, vit Längd: 110 cm Djup: 26 cm Tjocklek: 5 cm 50:- Allt i gott skick, kommer fr ett djur- och rökfritt hem. Finns i Östersund för avhämtning. Nås lättast på mailen.
Säljer mina två bänkar då jag märkt att jag inte har någon plats för dem hemma. Perfekt sittyta i hallen vid på- och antagning av skor. Även mycket fina som "dekoration" i t.ex sovrum och vardagsrum. Ord. pris: 999:-/st NYTT PRIS: 600:-/st eller 1000:- för båda. Längd: 97 cm Höjd: 53 cm Djup: 30 cm Material: Plyschtyg och svartbetsade ben(avtagbara) (Köptes på Åhléns för ca 1 år sedan)
Säljer en malmbyrå från ikea i vit färg. Dock saknas ena lådans botten som vi tyvärr inte fick med i paketet. Det är den översta lilla låda ( finns bild på den) Nyköpt och i fint skick. Mer info om byrån kolla ikeas hemsida. Pris 400 kr Bänk från Åhléns. Köpte förra året men har stått inomhus tills för en månad sen då den har stått på balkongen så den är i fint skick. Köpte dem för 1800 kr och säljer den för 600kr