Quantcast
Till salu inom: ”

fåtölj seat up stol säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Stolar

Hässleholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fantastiskt bra fåtölj för den som behöver hjälp att komma upp ur stolen, tar mjukt emot dig när du sätter dig. Mycket litet använd. Nypris 9.500:- För person ca 95 kg, knähöjd ca 40cm. Måste ses! Titta på tillverkarens hemsida "www.seatup.se" för mer info. Stolen är grön, den röda stolen är från seatup hemsida för att visa funktionen. Ingen elektrisk anslutning, mekanisk. Skön att sitta i och använda även om man inte använder den fiffiga funktionen. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Seat Up stol modell större. Stolen är oanvänd, endast provsutten. Utförande i ek med höga ben och utrustad med armstödsskydd i samma nyans som stolstyget. Färgen på stolstyget är barock_100 grön, se bild nr 2. Special anpassad för personer med en kroppsvikt på 75-90kg. Endast kontakt via telefon. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Fin och fräsch Seat Up fåtölj. Lite använd. Nypris ca 12.000 kronor. Produktbeskrivning: Det unika är att stolen fungerar helt mekaniskt och dessutom utan att användaren behöver göra någonting förutom att sätta sig och resa sig. Kortfattat kan man säga att användarens kroppsvikt lagras i stolen vid nedsittning vilket ger en dämpad och behaglig rörelse ner till ett tillbakalutat och bekvämt sittande. När det är dags att resa sig får användaren genom att luta sig lätt framåt tillbaka den energi som kroppsvikten har lagrat i stolen.
Min mor säljer en Seat Up i orange tyg. Fåtöljen har en funktion som gör att den "reser" sig upp när den som sitter i den så önskar. Detta för att hjälpa personer som har svårt att resa sig. Stolen är mycket effektiv och till stor hjälp. Mekanismen kan låsas så att fåtöljen inte reser sig. Fåtöljen säljes eftersom den inte längre har någon användare. Pris 6000:- eller bud. Fåtöljen kostade 10 500:- för ett drygt år sedan. Skickat är mycket gott. Köpt av AB OH Sjögern i Tranås. Välkommen att höra av dig vid frågor. //Magnus