Allt till salu inom "fåtölj seat up stol"

Sortering:
Retro fåtölj
Sundbyberg
Idag

Retro fåtölj Visa liknande

2 000 kr
Blocket.se
Fåtölj Seat Up
Staffanstorp
8 dagar

Fåtölj Seat Up Visa liknande

5 500 kr
Blocket.se
Seat up fåtölj
Knivsta
2 månader

Seat up fåtölj Visa liknande

6 000 kr
Blocket.se
fåtölj
Nacka
4 månader

fåtölj Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Stockholm

Seat Up - Fåtöljen som hjälper dig upp

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
En Seat Up fåtölj i nyskick. Nypris 10.400 kronor. Seat Up, en fåtölj som hjälper dig som har svårt att själv komma i och ur en sittmöbel. Seat Up dämpar din rörelse när du sätter dig och lyfter dig varsamt då det är dags att resa sig. Helt mekanisk teknik utan motorer eller sladdar. En stol som ger dig sitthjälp. Svenskproducerad möbel av Sjögren. Klädsel i tyget Mingel 780 i Trevira CS från Väveriet i Uddebo. Klädseln har mycket fin lyster, är slitstark, avtagbar och kan tvättas i 60 grader. Tyget är melerat i ljus och mörk orange. Se bättre bild av tyget och utförligare beskrivning av fåtöljens patenterade funktioner på hemsidan. www.seatup.se
7 000 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Sollentuna

Fåtölj, Seat Up

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Igår
Fantastiskt bra fåtölj för den som behöver hjälp att komma upp ur stolen, tar mjukt emot dig när du sätter dig. Mycket litet använd. Nypris 9.500:- För person ca 95 kg, knähöjd ca 40cm. Måste ses! Titta på tillverkarens hemsida "www.seatup.se" för mer info. Stolen är grön, den röda stolen är från seatup hemsida för att visa funktionen. Ingen elektrisk anslutning, mekanisk. Skön att sitta i och använda även om man inte använder den fiffiga funktionen. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
3 000 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Värmdö

Seat Up stol modell större

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Seat Up stol modell större. Stolen är oanvänd, endast provsutten. Utförande i ek med höga ben och utrustad med armstödsskydd i samma nyans som stolstyget. Färgen på stolstyget är barock_100 grön, se bild nr 2. Special anpassad för personer med en kroppsvikt på 75-90kg. Endast kontakt via telefon. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
8 000 kr
Blocket.se

Seat Up stol/fåtölj

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Fin och fräsch Seat Up fåtölj. Lite använd. Nypris ca 12.000 kronor. Produktbeskrivning: Det unika är att stolen fungerar helt mekaniskt och dessutom utan att användaren behöver göra någonting förutom att sätta sig och resa sig. Kortfattat kan man säga att användarens kroppsvikt lagras i stolen vid nedsittning vilket ger en dämpad och behaglig rörelse ner till ett tillbakalutat och bekvämt sittande. När det är dags att resa sig får användaren genom att luta sig lätt framåt tillbaka den energi som kroppsvikten har lagrat i stolen.
5 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj