Allt till salu inom "bänkugn"

Sortering:
Bänkspis
18 dagar

Bänkspis Visa liknande

600 kr
Blocket.se
Bänkugn
29 dagar

Bänkugn Visa liknande

50 kr
Blocket.se
Bänkugn Albaline
Vaggeryd
4 månader

Bänkugn Albaline Visa liknande

300 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Spis, ugn och micro  ·  Göteborg

Bänkugn med tvåkokplattor nyskick

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Säljer en Bänkugn med två kokplattor. Den köptes för ett år sedan då jag flyttade till en lägenhet utan ugn och därmed var tvugen och införskaffa en... Nu har jag flyttat igen och denna behövs därför inte. Den är ytterst lite använd, praktiskt taget nyskick! Desvärre finns inte kvittot kvar då de försvann i den nya flytten. Nypriset var 1700kr och jag säljer den för 900kr Hör av dig via sms eller mail då det kan vara svårt att få tag på mig via telefon. Avhämtning sker på Rossö strax utanför Strömstad.
900 kr
Blocket.se
 ·  Borgholm

Stuga på Öland

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Söker du ett sommarboende i lantlig miljö så är detta något för dig. Stugan är på 23kvm med två våningssängar, ett välutrustat pentry med två kokplattor, micro och bänkugn och med separat toalett med dusch. Den ligger mitt på Öland 1mil nordost om Borgholm med sju km till Köpingsvik. Stugan ligger i anslutning till boningshuset på tomten. Utemöbler och grill finns. Pris 2500:-/vecka Vid intresse kontakta Stina på 0709736952
2 000 kr
Blocket.se

Lägenhet i Falsterbo uthyres

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Hyr ut en lägenhet i ett separat hus i Falsterbo. Perioden för uthyrning är: 2014.01.20-2014.06.20 Kallhyra per månad är 5000.- Tillkommer vatten, el, sophämtning. Kortare uthyrningar: Fr.o.m. idag- 2013.10.16- Pris per dygn är 500.- Städning ingår ej. 1 trappa upp, mysig altan och parkeringsplats. Kök m. spis/bänkugn, micro, kyl/frys. Badrum med dusch och tvättmaskin. Bilder kan skickas vid seriöst intresse. Fräsch lägenhet. 5000.- i kallhyra /mån.
5 000 kr
Blocket.se

Lägenhet uthyres ett par månader

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Hej! En enklare 1:a på 18m2 uthyres under ett par månader. Hyran inkluderar ett gäng kanaler, bredband, värme och el. I lägenheten finns ett enklare men bra pentry som har två kokplattor, bänkugn och ett gäng skåp. Lägenheten har egen toalett med dusch. Bra kommunikation till Chalmers och centrum. Tillgänglig från och med månadsskiftet. Hyra betalas i förskott. Skicka ett mail med kort info om dig själv och gärna någon boendereferens. Så hör jag av mig.
3 200 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj