Quantcast
Till salu inom: ”

bärränsare till damsugare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en helt ny damsugare, bara öppnad och provat en gång. Har ingen behov av det. Ny pris 700kr, säljs för 600kr snabb svar- 500kr 5års garanti från Elon "En av våra utvalda produkter med fem års garanti. Super 1300, med en kapacitet på 20 liter, är perfekt för hem och hobby. Den låter dig städa med eller utan dammpåse, har ett kraftigt bärhandtag och en extra kraftig behållare. Behållaren är i robust och tålig ABS-plast, med ett lövblåsuttag placerad på baksidan. Dammsugaren har ett inbyggt överfyllnadsskydd och en antitippdesign med låg tyngdpunkt och kraftiga hjul Super 1300 levereras med en sugslang med snabbanslutning på 180 centimeters längd och 3,2 centimeters diameter, två förlängningsrör, ett golvmunstycke på 25,4 centimeter, ett fogmunstycke, en dammfilterpåse DP-2030 för torrstädning, samt ett grovfilter för våtstädning. Dammsugaren har dessutom effektiva tillbehör: patronfiltret löser problemen vid dammsugning av olika material. "
säljer min rainbow damsugare väldigt billigt,den har väldig många funktioner och har massor extra tillbehör.Har även maskin som man kan tvätta mattor med,som går ihop med damsugaren.Garanti på själva motor finns fyra år till.Väldigt praktiskt damsugare och istället för påsar använder man vatten.Det finns en hel del information men för mera intresse kan jag tydligt förklara hur den fungerar. Ny pris på den är mellan 20-26 000.... mitt pris är 10.000
Jätte bra damsugare gå in o läs på Google om den o bilda en egen uppfattning! Endast seriösa ringer! Har kvitto o allt på den, köpt för 36000 kr, vatten damsugare, tyvärr kan jag inte hantera den i vardagen längre då min arm har lagt av o den behöver all vila den kan få! Köpte den sent 2009, så knappt 2 år gammal! Finns alla tillbehör till! Kan användas som Företags damsugare också! Jag vill ha 19000kr för den, prutat o klart!!!! Finns annonsen kvar är damsugaren kvar! Allergi damsugare!
Skall sälja 1½ år nya vitvaror pga flytt. Märketär Siemens och är i mycket fint skick. Mycket finamaskiner med många bra funktioner. Hällen är utan ram för en snyggare design, är eninduktionshällSiemens Ugn och induktionshäll Stor ugn,activeClean - pyrolytisk självrengöring Ugn med titanGlansemalj Flera Ugnsfunktioner,Temperaturintervall 30 -300°C Snabbstart, med automatisk återgång Fullglas innerdörr säkerhetsavstängning för ugn, inbyggd kylfläkt Panel i glas, rostfritt stål Nedsänkbara vred Ugnsbelysning ovanifrån InduktionshälltouchControl-styrning 4 induktionszoner med kokkärlsavkänning Glaskeramik, utan dekor Pris:2500 kr.2: Damsugare Fasett 1400wpris:150kr.
Säljer nu våran sensationella robot damsugare. En samsung Naviboot SR8855. Endast gått en fåtal timmar. Säljer den pga att våra hundar ej gillar den samt att dottern jagar den och tror det är en leksak :) Den är helt outstanding och går att Programera nästan hut som helst. Bara köra igång när man går hemifrån så är det rent o fint när man kommer hem. Damsugare skapar en databas i sig hur hemmet ser ut och städar därefter. När batteriet börjar ta slut så hittar den själv tillbaka och laddar sig. Passa på nu!! Först till kvarn