Quantcast
Till salu inom: ”

technicolor tg233 trådlös tv säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

ONKYO TX-NR818

Västra Götalands län

Tidigare annonser till salu

Tre stycken helt nya, oanvända, Technicolor TG233 för trådlös tv med telia! Med dessa tre kan du koppla in två tv-apparater trådlöst från din router/smartbox! Technicolor TG233 är enkel att installera och med några få knapptryck är du igång. Förutom lång räckvidd har Technicolor TG233 den höga hastighet och kvalitet som krävs för att få en optimal hdtv-upplevelse. Nypriset för två hos telia är 989:- och för att koppla in tv nr två så kostar den tredje mottagaren 499:- Jag säljer alla tre i ett paket för 1000:- Du får alltså en på köpet jämfört mot om du köper från telia.
Slipp sladden mellan digitalboxen och din bredbandsutrustning med trådlös tv från Telia. Technicolor TG233 är enkel att installera och med några få knapptryck är du igång. Förutom lång räckvidd har Technicolor TG233 den höga hastighet och kvalitet som krävs för att få en optimal hdtv-upplevelse. Köpta i Teliabutiken i december 2014 för 848:- (paketpris, ord.pris 499:- st). Jag säljer dem för 500:- Finns i Lingem, eller dagtid i Linköping eller Norrköping.
Slipp sladden mellan digitalboxen och din bredbandsutrustning Tre stycken nya/oanvända, Technicolor TG233 för trådlös tv med telia. Med dessa tre kan du koppla in två tv-apparater trådlöst mellan digitalboxen och din bredbandsutrustning. Nypriset för två hos telia är 989 kr (grundpaket), och för att koppla in tv nr två så kostar den tredje mottagaren 499 kr (totalt 1488 kr). http://www.telia.se/privat/tv/produkter-tillbehor/produkt/technicolor-tg233 Säljer samtliga tre för 400 kr. Kvitto finns från inköpet på Telia butiken på Kungsgatan/Stockholm.
4 stycken Technicolor TG233 enheter så att man kan få trådlös tv. 1 måste vara som basenhet och sedan 1 per tv. Har också 3 stycken digitalboxar vip 1003 med fjärrkontroll. Kablar mm medföljer. Säljes då jag har sagt upp mitt Telia abonnemang. Enheterna säljes för halva priset =250:- styck. Digitalboxarna 100:- styck. Eller allt för 1000:- Allt finns i Hällefors men kan skickas.