Quantcast
Till salu inom: ”

fiskebåt säljes

Tidigare annonser till salu

Mycket fint hus med hög standard på en klittomt nära både hav och fjord. Från toppen av tomten kan ni se fjorden. Huset är spännande och funktionellt inrett med många trivsamma detaljer. Det är ljust och vänligt och överallt har man lagt vikt vid god kvalitet. Endast 500 m från huset ligger ett stort ridcenter och ett par kilometer därifrån finns en bra surfstrand. Därutöver ligger Hvide Sande fiskeby inte långt härifrån och här kan ni både shoppa och köpa fisk direkt vid fiskebåtarna. Det finns både bubbelpool och bastu i huset, så ni har de idealiska förutsättningarna för att skämma bort er under semestern.
Kjul Strand ligger vid Jammerbukten, mitt i Vendsyssels fascinerande natur. Den vackra stranden har tilldelats blå flagg som signalerar bra standard på både strand- och vattenkvalitet. Hit söker sig många för att windsurfa. I närheten ligger Uggerby, där man kan hyra kanoter och paddla på Uggerby å. Det är också nära till den levande fiskestaden Hirtshals. Från hamnen har man bra fiskemöjligheter, men man kan självklart köpa fisken direkt från fiskebåtarna. I Hirtshals ligger Nordsjömuseet, som är en av Danmarks största sevärdheter. På museet får vi en inblick i det fascinerande djurliv som finns i Nordsjön.
I ett mycket populärt semesterhusområde, på en stor naturtomt med gräsplan och planteringar, ligger detta välskötta fritidshus. Huset är byggt i 2 våningar och på andra våningen finns ett allrum med direkt utgång till en stor balkong. Härifrån har ni en vacker utsikt över området och man kan skymta havet. Utanför köket finns en härlig terrass mot öster, där ni kan njuta av frukosten. Huset lligger på gångavstånd till stranden, där det också fins en naturskön cykelstig, som sträcker sig flera kilometer längs havet. När ni kommer fram till Bönnerup kan ni köpa fisk direkt vid fiskebåtarna.
med Sören Edgar, Viveca Sundvall och Sune Örnberg. Foto: Peter Gullers m.fl. Gullers 1990. Inbunden 127 sid. NÄRA NYSKICK. Rikt illustrerad. 30 x 23 cm. Med vackra färgbilder och omfattande text hyllas Göteborg - såväl ett centrum för transport, handel och teknologi som en internationell mötesplats. Viveca Sundvall, från boken: "Om jag vore en mås i Göteborg, då skulle jag ha att göra. Aldrig skulle jag missa en gryning i inloppet till hamnen, när fiskebåtarna går mot kaj och dimman lättar. Jag skulle pigga upp mej med lite glidflyg strax ovanför kepsen på en stöddig fiskhandlare på auktionen. När sista lådan räk, sill och fisk är inropad i fiskhamnen - då skulle jag dra till Älvsborgsbron."
Enkelt semesterhus med mycket atmosfär och panoramautsikt på Listaland. Härliga omgivningar som är ett riktigt eldorado för vandrare och cykelfantaster - speciellt naturen utmed den råa kusten, som man sent kommer att glömma. Landskapet är mycket omväxlande och bjuder på många fina sandstränder (Lomseanden, Bausje och Havikstrand) som också är mycket populära, vad gäller vattenskidåkning och surfing. Vid segelsportklubben och dykklubben i Farsund, kan man hyra fiskebåt och följa med på djuphavsfiske. Parkering ca 20 m från huset. Granne N36948.