Allt till salu inom "fiskebåt"

Sortering:
Landskrona
Igår

Fiskebåt

Blocket.se
Butik Strängnäs
Idag

Micore xw53cc, Honda 100hk -23

313 600 kr
Blocket.se
Butik Strängnäs
Igår

Kimple 330 Angler

17 900 kr
Blocket.se
Butik Strängnäs
Igår

Kimple 460M Adventure

119 000 kr
Blocket.se
Butik Strängnäs
Igår

Kimple 498 Sniper

159 900 kr
Blocket.se
Butik Värmlands län
13 år

Lyxigt sutterräng bara 200...

Hyrahyra.se
Butik Hallands län
13 år

Godzilla (Blu-ray)

Hyrahyra.se
Butik Skåne län
13 år

The Bourne Identity

Hyrahyra.se
Butik Kronobergs län
13 år

Godzilla

Hyrahyra.se
Visar sida 1 av 3

Tidigare annonser till salu

Fritidshus  ·  Utomlands

Semesterhus att hyra, Haurvig, 8 bäddar, 104 m2

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 3 år
Mycket fint hus med hög standard på en klittomt nära både hav och fjord. Från toppen av tomten kan ni se fjorden. Huset är spännande och funktionellt inrett med många trivsamma detaljer. Det är ljust och vänligt och överallt har man lagt vikt vid god kvalitet. Endast 500 m från huset ligger ett stort ridcenter och ett par kilometer därifrån finns en bra surfstrand. Därutöver ligger Hvide Sande fiskeby inte långt härifrån och här kan ni både shoppa och köpa fisk direkt vid fiskebåtarna. Det finns både bubbelpool och bastu i huset, så ni har de idealiska förutsättningarna för att skämma bort er under semestern.
0 kr
Hyrahyra.se
Fritidshus  ·  Utomlands

Semesterhus uthyres, Hirtshals, Kjul Strand, 12 bäddar, 248 m2

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 4 år
Kjul Strand ligger vid Jammerbukten, mitt i Vendsyssels fascinerande natur. Den vackra stranden har tilldelats blå flagg som signalerar bra standard på både strand- och vattenkvalitet. Hit söker sig många för att windsurfa. I närheten ligger Uggerby, där man kan hyra kanoter och paddla på Uggerby å. Det är också nära till den levande fiskestaden Hirtshals. Från hamnen har man bra fiskemöjligheter, men man kan självklart köpa fisken direkt från fiskebåtarna. I Hirtshals ligger Nordsjömuseet, som är en av Danmarks största sevärdheter. På museet får vi en inblick i det fascinerande djurliv som finns i Nordsjön.
0 kr
Hyrahyra.se

Göteborg. Stad i omvandling

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 år
med Sören Edgar, Viveca Sundvall och Sune Örnberg. Foto: Peter Gullers m.fl. Gullers 1990. Inbunden 127 sid. NÄRA NYSKICK. Rikt illustrerad. 30 x 23 cm. Med vackra färgbilder och omfattande text hyllas Göteborg - såväl ett centrum för transport, handel och teknologi som en internationell mötesplats. Viveca Sundvall, från boken: "Om jag vore en mås i Göteborg, då skulle jag ha att göra. Aldrig skulle jag missa en gryning i inloppet till hamnen, när fiskebåtarna går mot kaj och dimman lättar. Jag skulle pigga upp mej med lite glidflyg strax ovanför kepsen på en stöddig fiskhandlare på auktionen. När sista lådan räk, sill och fisk är inropad i fiskhamnen - då skulle jag dra till Älvsborgsbron."
80 kr
Bokbörsen.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj