Quantcast
Till salu inom: ”

båtvagn segelbåt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Båtvagn

Katrineholm
Tavlor

Norrköping
Tavla

Höganäs
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mycket bra och lättseglad nybörjarbåt. Fällbar mast som gör det möjligt att gå in i kanaler med broar och gör det väldigt smidigt att rigga på och av båten. Utrustning. 4 kojplatser, origo spritkök, storsegl, genua, fock, spinnaker, ankare mm. Utombordsmotor Yamaha, Bränsletank, Båtvagn Båtdata: Längd 6,1 m (20 fot), Bredd 2,13 m, Djup 0,9 m, Deplacement 900 kg, Kölvikt 355 kg, Antal tillverkade 825 st, Tillverkare: Russel Marine i England. Bredd: 2,3 meter Material: Plast
Årsmodell 77 med inombordare, genomgången och fungerar utmärkt. Fulex med omsytt genua 2 i bra skick, storsegel är bra om än lite äldre. Dynorna är bara några år och i kallskum, i förpiken 10 cm tjocka. Therma 1700 som håller värmen i ruffen. portta portti, origo 3000, cd, autopilot(funktion osäker), sittbunnstält med lattor, mantågsnät, ankare, fendrar och allt du behöver för att bara ge dig ut på sjön. Enklare båtvagn medföljer. Båtplats i Hjo året ut finnes. 68.000 el högstbjudande!...behöver säljas
Trailerna är en vagga som svetsats på en timmersläp med förlängt drag. Boggie delen är bromsbar om man så vill. Längden på hela trailerna är 10m och bredden 2,7m Måtten mellan stöttor L 4m x B 2m. Höjden på nedre stöttan 0,9m. (Den övre delen av stöttan saknas då den använts till min nya vagga). Kan lätt tillverkas ny efter den nya båten som ska stå på trailern så man får rätt vinklar och infästningar. Kölfickan bredd 44cm och höjden/djup 55cm Tidigare båt vägde 7 ton och har körts årligen.
Bra, och stabil båtkärra säljes. Vagnen har använts till en Maxi 77:a. Stöttorna är justerbara, och vagnen borde även gå att anpassa för liknande segelbåtar runt 25 fot med en bredd på runt 2,5m och ett djupgående på ca 1,5m. Vissa delar är gjorda i rostfrittstål. Det finns två olika draganordningar till den, en för kula (bil), och en med sprint, typ bygelkoppling (traktor). Priset kan (beroende på intresse) diskuteras på plats.
Rejäl båtvagn med lastbilshjul, justerbara stöttor och traktorkoppling (men bör gå att dra även med bilkula). Vagnen fungerar både som vagga under vinterförvaring och sjösättningsvagn. Passar båtar på c:a 20-30 fot, har använts till en segelbåt på 24 fot. Vagnsmått totalt längd: 6,20, bredd: 2,10. Höjd på stöttor 1,20 (höj/sänkbara c:a 20cm), avstånd mellan stöttorna längd 2,20, bredd 1,50, däck 80cm. Båtkärran finns att hämta på Väddö i Roslagen.