Allt till salu inom "babyseat lekstol speedway"

Sortering:
Speedway Gåstol
Västerås
2 dagar

Speedway Gåstol Visa liknande

200 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Gotlands län

Lära-gå-stol

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
BabySeat Lekstol Speedway En helt ny värld öppnar dig för ditt lilla barn i den här lekstolen. Dom lär sig snabbt att manövrera den och ta sig runt i bostaden. Våra barn har haft jättekul och vi har varit väldigt nöjda med den. Lekstolen har fjädrande ben, som kan låsas och en lekpanel med ljud och ljus (går att ta bort). Lekstolen är trappsäker enligt gällande normer. Den är hel och fräsch. Nypris 799:-
400 kr
Blocket.se
Leksaker  ·  Stockholm

BabySeat Lekstol/gåstol Speedway

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i Idag
BabySeat Lekstol Speedway. Lekstol med fjädrande ben, som enkelt kan låsas och en lekpanel med ljud och ljus. Många stimulerande funktioner ger denna lekstol stort värde. Ljud -och ljuspanelen går lätt att ta av för rengöring. Tyget handtvättas. Stolen är avsedd endast för barn som kan sitta självständigt utan stöd (från ca 6 månader) upp till en maxvikt på 12kg. Sparsamt använd. Kommer från ett rök-och djurfritt hem. Nypris: 995:- Pris: 500:-
500 kr
Blocket.se

Babybjörn Active & fleeceöverdrag & gåstol

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
BABYBJÖRN BÄRSELE MED ÖVERDRAG BabyBjörn Bärsele Active Svart, Mesh (nypris 1349 kr) med fleeceöverdrag (npr 400 kr) i svart säljes tillsammans. Bra skick, totalpris 500 kr. BABYSEAT LEKSTOL SPEEDWAY "Lekstol med fjädrande ben, som enkelt kan låsas och en lekpanel med ljud och ljus. Många stimulerande funktioner ger denna lekstol stort värde. Lekstolen är trappsäker enligt gällande normer. " Mycket bra skick, hjulen behöver dock bytas vilket kan ordnas hos återförsäljare. npr 800kr, säljes för 500 kr. PRUTAT OCH KLART!
500 kr
Blocket.se
Leksaker  ·  Borås

Babyseat gåstol/lekstol speedway

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
En lyxigare variant på gåstol. Ser ut som en fyrhjuling och har ljud och ljus som går att slå av och på samt reglera för olika ljud och volym. Lekbrickan går att ta bort. Höjden går att ställa i tre lägen och det finns även ett "hoppläge". Hjulen kan tas bort om man vill att barnet ska vara still. Trappsäker. Det allra bästa är de gummibelagda hjulen som gör stolen helt ljudlös! Mycket uppskattad leksak. Inköpt för fyra månader sedan på Babyproffsen. Toppskick! Nypris: 999:- Mitt pris: 500:- prutat och klart.
500 kr
Blocket.se
Leksaker  ·  Upplands-Bro

Gåstol, motorcykel

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Motorcykelgåstol som varit mycket uppskattad. Ställbar höjd och med hoppfunktion. Blinkar och spelar musik och motorljud beroende på vilka knappar man trycker på. Bra skick, men lite noppig i det gråa tyget i sitsen. Trappsäker. Nypris 995:- Läs gärna mer här: http://www.babyproffsen.se/produkt/visa/336:BabySeat_Lekstol_Speedway 400:- Djur- och rökfritt hem. Kan hämtas dag/kvällstid. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
400 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj