Quantcast
Till salu inom: ”

babytravel ståbräda säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jätte fin svart Babytravel vagn. Trehjuling och är jätte lättkörd. Har vart jätte nöjd med vagnen men är sugen på att köpa en annan vagn. Årsmodell 2008 och ingår en liggdel i svart som bara är använd några månader med madrass. Den blir liten när du fäller ihop den och lätt att lägga in i bilen. Även regnskydd ingår! En vagn som jag verkligen rekommenderar som första vagn! Ståbräda i babytravel 250 kronor, med vagnen ett pris på 2400 kronor. Ståbräda kan jag skicka via mail på vid intresse. Inte min liggdel på bilden men likadan. Jätte fräch och fin Hör gärna av er vid intresse!
Hej, Vi har en grön Babytravel barnvagn med liggdel och ståbräda som vi vill sälja. Vagnen är lätt att köra, den har lufthjul och det främre hjulet kan rotera helt enligt önskemål. Liggdelen har ljusgult tyg på insidan och det ingår regnskydd och myggnät. Vagnen är lätt att vika ihop och bakhjulen kan man ta av, sittdelen har fullt liggläge. Vagnen har fungerat jättebra. Lätt att ta sig fram med stora hjul, när vi har använt liggdelen har vagnens sufflett används som solskydd.
Svart Babytravel syskon/tvillingvagn med en svart hårdlift. Lätt solblekt tyg på vagnen och ganska solblekt liggdel. Rivmärke i skumgummit på handtaget, annars i gott skick! Ställbart handtag, fullt liggläge, varukorg i tyg, fack med dragkedja i de löstagbara suffletterna, fempunktsbälten, löstagbara bågar, svänghjul i fram som är låsbara, regnskydd från tulsa till sitt/liggdel och ett till två som sitter. Skickar även med två nya (ett ej uppackat) svarta solparasoll från babyproffsen och en svart åkpåse som passar bra till liggdelen. Pris 2500kr Ståbräda Easy Rider. Sparsamt använd. Passar till de flesta vagnar, fästs med två krokar. Pris 250kr