Quantcast
Till salu inom: ”

babytravel syskonvagn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vagnen använd lite. - Fullt liggläge på båda sittdelarna. Kan regleras oberoende av varandra t.ex. ett barn sitter upp och ett ligger ner. -Ställbart handtag - Svängbara framhjul-lufthjul smidiga och lätta att köra. - En mjuklift för den nyfödda (av samma märke ) medföljer, passar att sätta fast i vagnen. Finns för beskådan/avhämtning i Innerstaden Centrum, både dagtid och kvällstid. Mejla eller ring!
Köpt i andra hand 2009. Tror första ägarna hade haft den i ca 2 år. Hel och ren. Röd (något solblekt). Vagnen har individuellt ställbara ryggar med fullt liggläge. - Luftpumpade däck. - Ställbart handtag. Själv över 1,90 och det är inga problem. - Individuella sufletter till sitsarna. - Ställ- och låsbara framhjul. - Bra förvaringsmöjligheter i vagnen. - Sittdelsbyglar. - Liggdel ingår - Regnskydd Grymt bra vagn som vi haft mycket nytta av.
Tänkte nu sälja min joggervagn som bara står och tar plats! den är i toppenskick!!! *finns även en syskonvagn babytravel till salu för 1500:- *har även en babytravel shopper till salu i en annnan annons!pris 500:- så först till kvarn, har tröttnat på att hålla vagnen till någon som aldrig dyker upp! så jag säljer till den första som hämtar! (sålänge vagnen finns kvar så finns annonsen kvar) obs tittar sällan mailen! så bättre om du ringer eller skickar sms!
Vi säljer vår Babytravel syskonvagn som vi har varit otroligt nöjda med. Den är lättkörd och smidig. Ihopfälld får den utan problem plats i bagageutrymmet i vår bil. Färgen på vagnen är marinblå och beige. Liggdelen är svart. Sittplatserna kan ställas in var för sig och har separata byglar och suffletter. Sittplatserna har (så klart) säkerhetsbälten. Under sittplatserna finns en stor varukorg. I köpet ingår även regnskydd, myggnät och shoppingpåsar. Vagnen finns i Solna.
Nu säljer vi våran fina bruna babytravelsyskonvagn från februari 2010. Som vi har varit mycket nöjda med, men inte behöver längre då det stora barnet inte åker vagn längre. Vagnen är sparsamt använd och i mycket fint skick då vi har haft en annan vagn också. Ej solblekt. Vagnen har fullt liggläge med 5 punktsbälte. Individuellt steglöst ställbara ryggstöd. Svängbara och låsbara framhjul. Vagnen går lätt att fälla ihop och blir liten ihopfälld. Vagnen är lättkörd. Ingår * Liggdel * Vindskydd * 2 st byglar * 2 st regnskydd sitt/ligg & sitt/sitt * Reservdelslåda