Quantcast
Till salu inom: ”

bugaboo buffalo säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi säljer en superfin Bugaboo Åkpåse i färgen Neon Pop. Marinblå med detaljer i coral. Använd 2 ggr och då utan skor samt tvättad en gång inför försäljning. Den nya modellen som passar Bee+, Cameleon, Donkey och Buffalo. Öppningsbar i ryggen med kardborre så du slipper tråckla bort selen. Nypris 1350 kr. Säljes för 750 kr Säljer även en helt ny sommarsufflett i canvas, sand, till Bugaboo Cameleon. Ligger fortfarande i sin kartong. Nypris ca 600 kr. Säljes för 270 kr
Nu har nya bugaboo buffalo kommit in i butiken! Finns för omgående leverens från och med lanseringsdatumet den 15 mars. Bugaboo Buffalo har utformats speciellt för goda prestanda i alla typer av terräng och är ett måste för föräldrar som gillar upptäckter. Välkommen in på en premiärvisning i vår butik i sannegårdshamnen. Ni hittar oss inne i ica-kvantumhuset på Vintergatan 6. Våra öppettider: Vard. 10-19 Lörd. 10-16 Sönd. 11-15 *Vi har även Bugaboo Buffalo i vår citybutik på Nordenskiöldsgatan 19!
Bli en av dom första som kör runt din gullunge i nya modellen Buffalo från Bugaboo! Den är helt i svart, både liggdel och sittdel. Beställde den från Kidzshop men har nu ångrat mig och får inte skicka tillbaks den och måste därför sälja den här... Den har två års garanti och kostar 11 000:- ny. Vagnen är endast monterad och provkörd inomhus! Vill ni skickar jag med en helt ny Akta Graco Logico S bilbarnstol till (i kartong)
Förnya din Bugaboo Buffalo med ett topset i härlig färg! Topsetet innehåller liggdelslock samt suflett! Nytt för Bugaboo Buffalo är att sufletten har ett extra hack, man kan alltså öppna upp en dragkedja och förlänga sufletten vilket passar utmärkt en solig dag eller under en tupplur i vagnen! Topsetet finns i färgerna: Petrol Blue Royal Blue Röd Rosa Offwhite Svart Du vet väl att du kan dela upp din betalning, räntefritt i upp till 12 månader, hos oss på Kidz? Varmt Välkomna!
Förnya din Bugaboo Buffalo med en suflett i härlig färg! Nytt för Bugaboo Buffalo är att sufletten har ett extra hack, man kan alltså öppna upp en dragkedja och förlänga sufletten vilket passar utmärkt en solig dag eller under en tupplur i vagnen! Sufletterna finns i färgerna: Petrol Blue Royal Blue Röd Rosa Offwhite Svart Du vet väl att du kan dela upp din betalning, räntefritt i upp till 12 månader, hos oss på Kidz? Varmt VÄlkomna!