Till salu inom

"babyzen yoyo resevagn säljes"

Sundbyberg
Idag

Barnvagn Chicco sulky

400 kr
Blocket.se
Lidingö
Idag

Sulky chicco resevagn

300 kr
Blocket.se
Borås
Idag

Chicco Liteway sulky

500 kr
Blocket.se
Solna
Igår

Babyzen YOYO

2 000 kr
Blocket.se
Lidingö
7 dagar

Babyzen YOYO barnvagn

2 800 kr
Blocket.se
Idag

City Mini Baby jogger

500 kr
Blocket.se
Igår

Bricka till yoyo babyzen

60 kr
Blocket.se
Butik Linköping
Igår

Cybex Libelle Resevagn

2 599 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Stockholm

Babyzen Yoyo minsta vagnen ihopfälld

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
En fantastisk vagn som blir pytteliten ihopfälld! Den enda vagn som är godkänd/tillåten som handbagage på flygplan då det är den minsta vagnen ihopfälld. Endast 52x44x18 cm och 5,8 kg inkl allt. Den är superlätt att fälla ihop och fälla upp, med en hand! Kolla gärna youtubefilmer. http://www.youtube.com/watch?v=Jwqp-zNzWmE Perfekt som resevagn, shoppingvagn eller sommarvagn. Steglös justering av ryggstödet, snurrhjul fram. Läs mer på www.babyzen.com finns ännu inte i Sverige men kommer till våren.
3 500 kr
Blocket.se

Babyzen YOYO

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Har nöjet att presentera den ultimata resevagnen! Med sina ynka 5,8kg är den otroligt lätthanterlig. Vagnen är godkänd för att tas med som handbagage då den endast blir 52x44x18 cm. Och med den medföljande axelremmen hänger du den lätt över axeln eller i hemmet på en krok då den inte används. Finns med vitt och svart chassi och 4 olika färger på sufflett och dyna. Rosa Blå Svart Grå. NYA! Jag bjuder på frakten! Barnvagnscentralen Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
3 495 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Huddinge

Babyzen yoyo

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Säljer den otroligt smidiga och lätta yoyo vagnen! Perfekta resevagnen eller shoppingvagnen! Svart med vitt chassi! Endast använd få gånger!. Inomhus. 1 gång utomhus. I perfekt skick!!. Finns inget att anmärka på. Läs gärna om yoyo godkänd som handbagage mm. Orginalkartong,kvitto,regnskydd, förvaringspåse medföljer!. Finns i Skogås. kan även skickas mot frakt kostnad. 2700+ frakt 100-150kr Max. Mejla för snabb kontakt:-)
2 700 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Östermalm

Babyzen YOYO, resevagn som handbagage

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Säljer nu vår suveräna resevagn, Babyzen YOYO, den enda vagnen som är godkänd som handbagage på flyget. Vagnen är inköpt på Babyexperten på Sveavägen sommaren 2012. Färg: Svart chassi och mörkgrå suflett. Nypris: 3500sek Vårt pris: 2000sek (vänligen respektera att detta är prutat och klart) Vagnen kan hämtas på Östermalm. Om vardag: Vi är hemma före kl. 08 på mornarna och efter kl. 17. Nedan ser du en beskrivning av vagnen. http://babyexperten.se/product.html/babyzen-yoyo-chassi?category_id=10
2 000 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Åre

Resevagn sulky Babyzen Yoyo

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Yoyo är den mest kompakta barnvagnen, perfekt för resan! Den blir endast 52×44×18 cm ihopfälld, ungefär som en portfölj och går som handbagage på flyget. Fälls ihop eller upp på några sekunder. Fyra stötdämpande hjulsoft-drive system som stabiliserar framhjulen när man kör på ojämnt underlag. Sällbart ryggstöd ner till rejält viloläge. Väger endast 5,5 kg! Vagnen har sufflett med tittlucka, fempunktssele och varukorg. Medföljer regnskydd, förvaringsväska och en axelrem så du lätt kan hänga den på axeln. Vagnen kan skickas!
2 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj