Quantcast
Till salu inom: ”

babyzen yoyo nyskick säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Här hittar du en Babyzen yoyo barnvagn, i rosa/svart med vitt chassi. Använd 4-5 timmar totalt sen inköpet den 11 juni 2013 från Lekmer.se för summan 3495kr. Vagnen är alltså i nyskick och går som handbagage på flyget. Medföljer förvaringspåse och regnskydd och bärrem ( för att bära den på axeln. Väger 5,8kg. Maxlast är 15 kg. Vid snabb affär 2400kr. Kan skicka = köparen betalar frakt.
Säljer nu vår Babyzen Yoyo. Vagnen är inköpt från Babyland i september 2013, endast använd fyra gånger och därmed som ny. Den har förvarats inomhus i rök- och djurfritt hem. Vagnen är lätt att fälla ihop och enda vagnen som kan tas som handbagage på flyget. Ingår gör förvaringsväska samt regnskydd. Pris 2700 kr (nypris 3495 kr) Finns i Älvsjö men kan tas med till Söder alternativt Norrtull.
Säljer en jättefin sulky / sittvagn från Emmaljunga. Den är inköpt för 1 månad sedan och helt i nyskick. De är den nya modellen av scooter som man kan byta ut suffletten på (om man föredrar en annan färg eller gillar att förnya vagnen) Den har även bättre hjul som rullar jättefint utan att de fastnar grus. Regnskydd ingår. Säljes då behovet inte längre finns. Ett byte mot en babyzen yoyo kan ev vara av intresse.
Säljer nu vår babyzen yoyo svart/grå då den inte kommer till användning som vi hoppats. Uttagen juni 2014, så i absolut nyskick. Använd som bilvagn så sparsamt använd. Den är ombyggnadsbar, vilket innebär att du kan ha den ifrån nyfödd upp till x antal kg! Suffletten har en solkeps som man lätt kan fälla in och ut. Med vagnen får ni även väskan, regnskydd och myggnät!
Babyzen Yoyo i absolut nyskick, köpt sommaren 14. Ingår bärväska samt regnskydd. Blå klädsel med svart chassi. Pris 3000kr Babyjogger City mini GT i absolut nyskick, köpt våren 14. Ingår bygel, samt regnskydd. Helsvart. Obs! Denna bild är lånad från internet. Skickar gärna bild på min vid intresse. Pris 3500kr Brio Spin i härlig grön färg. Är i toppskick. Pris 1000kr Gammal brio sitty med härligt gung från 80 el 90 tal. Bild kan skickas vid intresse. Pris 200kr