Quantcast
Till salu inom: ”

badrumsskåp säljes

Tidigare annonser till salu

Två rok tre minuter från stora torget i Falun, hyrs ut med ett andrahandskontrakt. Lägenheten hyrs ut delvis möblerad med garderob, hyllplan och badrumsskåp. Vi söker ansvarsfull hyresgäst som är över 25 år. Rök och djurfri samt har fast inkomst och har goda referenser. Hyra betalas alltid den 25e för nästkommande månad och inflyttning sker den 1 oktober. El tillkommer.
Hej! Vi söker en store villa, radhus eller lght minst 4 eller 5 rum. Vi bor på Södervärn-Dalaplan. I köket finns dismaskin , kyl och frys, ett nylagt golv och kakel, nya kökskåpet. Vardagsrumet med stora fönster och nya golvpanneler. Sovrum med balkong (nylagt golv). Badrum med ny badkar, ett ny hand med kran och ett ny badrumsskåp. En lång hall med nya paneler. Finns inhägnad gård. Område - Lidl,många affären, skolor och mm.
Ett fint badrumsskåp. Denna vara finns för närvarande i vårt lager i Stjärnhov/Södermanland men kan kostnadsfritt köras till vår butik i Hammarby Sjöstad eller om man hämtar själv direkt ifrån vårt lager så är det 10% rabatt på utsatt pris. Se även fler möbler på vår hemsida: www.refurn.se Skick: Bra skick Mått: Bredd 30 cm, djup 34 cm, höjd 173,5 cm Uppge artikelnummer 12645.