Allt till salu inom "badrumsskåp blocket"

Sortering:
Kvik badrumsskåp
Kungsholmen
Idag

Kvik badrumsskåp Visa liknande

1 250 kr
Blocket.se
Badrumsskåp
Sävsjö
Idag

Badrumsskåp Visa liknande

250 kr
Blocket.se
Badrumsskåp Posta
Butik

Badrumsskåp Posta

1 679 kr
NYTT Homeroom
Visar sida 1 av 114

Tidigare annonser till salu

Hyllor och skåp  ·  Stockholm

Badrumsskåp

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Ett fint badrumsskåp som kan hängas upp på väggen. Denna vara finns för närvarande i vårt lager i Stjärnhov/Södermanland men kan kostnadsfritt köras till vår butik i Hammarby Sjöstad eller om man hämtar själv direkt ifrån vårt lager så är det 10% rabatt på utsatt pris. Se även fler möbler på vår hemsida: www.refurn.se Skick: Bra skick Mått: Bredd 33 cm, djup 16,5 cm, höjd 33 cm. Uppge artikelnummer 13251.
175 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Lund

Korridorrum på Delphi uthyres

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hyr ut mitt korridorrum från mitten av december 2011 fram till sommaren 2012. Rummet är omöblerat (bortsett ifrån en väggfast bokhylla, hatthylla och badrumsskåp), har egen toalett och dusch, med del i gemensamt kök och allrum. Detta är en av AFBs bostäder, därför måste du som hyresgäst uppfylla AFBs kökrav, dvs vara antagen till studie i Lund samt vara med i studentnation. Intresserad? Skicka ett mail!
2 800 kr
Blocket.se
Hyllor och skåp  ·  Malmö

Stort praktiskt badrumsskåp

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Skåpet består av tre skåp med speglar på både ut- och insidorna. Inkluderar fem glashyllor som kan placeras på justerbara höjder. Det finns tre spots på rampen på ovandelen och två spots under skåpet. Kontakt för el finns i högra skåpet. Längd 105 cm Höjd 64 cm Djup 17 cm + ytterligare 11 cm för rampen med spots. Helt med några mindre "sminkfläckar" inuti skåpet. Skåpet får vid köp nedmonteras på egen hand med hjälp av mig. Befinner mig utomlands 28/10-7/11 och kan då endast nås per mail.
400 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Gävleborgs län

Renoverad 1,5a på Djupegatan

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Fin och trivsam 1,5a på Djupegatan 26 A. Rymligt kök med plats för matbord och vardagsrum med sovalkov. Lägenheten är renoverad våren 2011: -Nytt golv i hall och kök -Ny toalett samt badrumsskåp -Nya tapeter i kök och vardagsrum/sovalkov Indraget bredband samt comhems grund tv-utbud. Parkeringsplats finns i anslutning till huset. 120 000 kr eller högstbjudande Ring vid intresse och för visning av lägenheten. Mvh Petter
120 000 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Västmanlands län

Fräsh, modern 2,5:a

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Lägenheten är öppen, ljus och luftig. Planlösningen är sådan att man kan "gå runt" i lägenheten, inte bara i cirkel utan t.o.m i en "åtta", vilket ger den ytterligare rymd. Tidstypisk 50-talslägenhet med stora ljusa ytor samt genomgående mycket bra förvaringsmöjligheter. Nymålat i alla rum, nya golv och tapeter, ny kyl/frys och blandare i köket samt nya kranar, handfat, duschslang och badrumsskåp i badrummet. Är du intresserad,Berätta gärna kortfattat om er!maila mig, så kontaktar jag dig för visning.
5 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj