Quantcast
Till salu inom

"badkar bortskänkes säljes"

Växjö
Igår

Badkar bortskänkes

Blocket.se
Västerås
19 dagar

Kallax-insatser, badrumsinr...

400 kr
Blocket.se
Vallentuna
6 dagar

Badkar bortskänkes

ABC-Annons.se
Täby
12 dagar

Badkar från 50-talet

Blocket.se
Butik

Badkar Noro Single

4 995 kr
NYTT Skånska Byggvaror

Tidigare annonser till salu

Badrum  ·  Stockholm

Nytt badkar i kartong bortskänkes

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Hej Badkar av märke Vitra, med, måttet 190x90cm detta är nytt i kartong. skyddsplasten sitter kvar, finns en långsida och en kortsida till, dock saknas ställningen. Karet är lite välvt längs ena långsidan. Tänkte mig att detta bortskänkes mot 100kr. Säljer även en design blandare från Vitra 500kr Helt ny i kartong, Glashylla till badrum 60x12cm. Vitra. 200kr Fler bilder kan mailas vid intresse. //Fredrik 0709-948485
100 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Huddinge

Bortskänkes, FIN hörnsoffa, Ryamatta och badk

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Sommarstugan rensas ur på en Fin hörnsoffa, inga hål, klösmärken eller dylikt, dock fläckar och päls som lätt avlägsnas med dammsugare och diskmedel. Färgen är grå, materialet är tyg En ryamatta i mörkgrått som är härligt mjuk, behövs dammsugas. Ett badkar med sida. Mindre fint skick men felfritt, även detta behövs att rengöras. skänks i brist på ambition att rengöra dessa ting, annars fina. Först till kvarn. HÄMTAS PÅ PLATS,)
0 kr
Blocket.se
Badrum  ·  Gävle

Fräscht badkar BORTSKÄNKES mot avhämtning

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Vill bli av med mitt badkar och skänker bort det om ni kommer och hämtar det! Storlek, ca 1,6m x 0.7 (inte mätt exakt men standardstorlek för ett mellanstort badkar) Det är fräscht men har ett litet märke i botten där den vita ytan är lite skavd, inte större än en tiokrona. Hör av er, helst per sms eller telefon för mailen kollar jag inte hela tiden. Först till kvarn - inga byten
0 kr
Blocket.se
Badrum  ·  Stockholm

Bortskänkes - badkar och garderober

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi skänker nu bort vårt badkar och tre garderober. Badkaret är ca 8 år gammalt och i nästan perfekt skick. Inga synliga repor eller slitage. Samtliga bilder ligger på denna länk: http://ge.tt/4YVmJts Garderoberna är stabila, hela och funktionella. Enkelt hus att bära i med stor hiss, men man behöver oftast dubbelparkera på Folkungagatan. Vi vill gärna bli av med alltihop så fort som möjligt. Jag kommer att prioritera den som vill ta både badkar och garderob, vid möjlighet. Mejla så ringer jag upp.
0 kr
Blocket.se
Badrum  ·  Sollentuna

Badbalja / Babysitter (bortskänkes) / Mobil

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
1) Badbalja / badkar med propp. Limegrön med flerfärgade motiv. Använt ett fåtal gånger. B=54 L=80 D=21 70kr 2) Babysitter BORTSKÄNKES Välanvänd med en rispa vid fotändan. Märke: Chicco Justerbart ryggläge (3 lägen). Handtag. Blå med flerfärgade motiv. B=43 L=80 3) Babymobilmobil, Leka från IKEA Flerfärgad, nyskick 30:- SMSa eller maila helst. Jag svarar i telefon om jag har möjlighet.
70 kr
Blocket.se