Quantcast
Till salu inom: ”

bakelit ratt scania säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mkt bra utgångsobjekt för renovering av den relativt ovanliga L55 modellen. Har stått inomhus i väldigt många år. Bromsarna är lossade och fungerar, cyklon är rengjord och nybytt olja. Motorn går mkt fint utan att ryka, växellådan fungerar bra, dock så sitter start motorn fast. Vit bakelit ratt, sökar lampor, pejlstänger osv är intakt. Servo, vilket var tillval på 55orna. 3 vägstipp som fungerar. Ett extra drag finns till bilen, det som sitter på är slut. Rost finns lite här och där, främst i skärmar och kantlina på flaket. Har gått för Norrköpings kommun en gång i tiden. Tyvärr har den ramlat ur registret nu, men går att registrera in igen. Inga byten, säljes enbart pga flytt. Transport kan ombesörjas till bra pris. Sökord veteran, renovering, objekt, veteranlastbil
Scania 143 Streamline i mycket bra skick ca 160.000 mil på mätaren Allt är fullt fungerande körs dagligen och går som klocka. Ny besiktad 13/5 Klädd hytt, bakelit ratt, luftstyrt spjäll, mm Nytt sista året: *Michelin Vinterdäck på båda axlar (rullat ca 2000mil) *Nya batterier *Ny aircondition (pump, alla slangar och kylare) *Nya bromsar runt om *Ny oljepump och ramlager Pris: 250.000 + m Inga snackare och däcksparkare endast seriösa hör av sig. Jag kommer inte lämna ifrån mig bilen förrän den är helt betald, kommer heller inte låna ut pengar, göra avbetalningar eller fixa körning till dig. Jag vill bara sälja min lastbil så vänligen respektera detta!
Vit bakelit ratt efterlyses!!! Helst den som är 50 cm i diameter. Finns ju 2 storlekar . Mvh Mattias.
Scania ratt bakelit
Gör mig av med ett antal Porsche delar som jag samlat på mig under lång tid, till en renovering som inte kommer bli av. Börjar med en blocket-annons innan jag lägger ut dom på annons i Tyskland. 1st ratt (42cm) från en SWB 911, komplett med "tut vingen", mycket bra skick och utan några skador på bakeliten. Men med lite lackmärken på metallen som man lätt kan åtgärda. Pris 10.000 kr 1 st innerbackspegel från en SWB 911 i fantastiskt fint skick. Den är inte perfekt enligt tyska standard, men det är den finaste jag har sett. Komplett med de tre orginalskruvarna. Pris 3000 kr 2st öppningsbara bakre sidofönster, höger och vänster till SWB 911, behöver såklart nya yttre gummilister. Bra skick på kromen & jag låter öppningsmekanismerna sitta kvar. Öppningsmekanismerna är i hyfsat skick, men kromen är sämre än på fönsterkarmarna. Pris 5000 kr 1 st ytterbackspegel, från årsmodell 68-73, bra skick men med användningsspår. Pris 1500 kr 3 st NOS stänkskydd (2vänster och 1 höger) till Early 911 & 912, helt oanvända med lageretiketterna från Scania kvar. Pris 2500 för alla 3 2 st 6x15" Fuchs deepsix fälgar, komplett med navkåporna. Skapligt skick, går att putsa upp & använda som dom är. Men dom är också så fina så att dom skulle lämpa sig väl för en orginalrenovering för den som bygger en Concours bil. Båda fälgarna tillverkade i april 1969. Pris 10000 kr. Eller ge mig ett bra bud för alltihop. Kan även tänka mig att göra bytesaffär mot 70-80-tals ferrari delar eller delar till alfa-romeo bertone coupe. Självklart är allt orginaldelar och detaljbilder finns att få via mejl.