Quantcast
Till salu inom: ”

bakmaskin säljes

Julplågor
F

Tidigare annonser till salu

Med den här bakmaskinen kan du även laga avlånga bröd. Maskinen har 12 olika program, du kan enkelt välja mellan 3 olika storlekar på brödet: 750g, 1000g och 1200g. Den har 3 olika brunhetsgrader, "timer" med 15 timmars förprogrammering, samt hold warm-funktion (1 timme framåt). Fönstret i locket gör att man kan med lätthet hålla ett öga på bakprocessen. Nypriset är ca 1200 kronor. Brödbehållaren är lätt att flytta, enkel att rengöra och är belagt med släpp-belägg. Endast använd ett par gånger.
Få färskt bröd varje dag! Laga dina hemmagjorda bröd enkelt och smidigt. Med den här bakmaskinen kan du även laga avlånga bröd. Maskinen har 12 olika program, du kan enkelt välja mellan 3 olika storlekar på brödet: 750g, 1000g och 1200g. Den har 3 olika brunhetsgrader, "timer" med 15 timmars förprogrammering, samt hold warm-funktion (1 timme framåt). Fönstret i locket gör att man kan med lätthet hålla ett öga på bakprocessen. Brödbehållaren är lätt att flytta, enkel att rengöra och är belagt med släpp-belägg.
Bakmaskin i nyskick som bakar både ljust och mörkt bröd, samt kan göra sylt och kakor. -Välj mellan mjuk, mellan eller hård skorpa. -Timer på upp till 13 timmar, gör klart brödet till frukosten. -750 eller 900g/bröd. -Receptbok medföljer. -Kvitto finns. Perfekt för dig som vill ha koll på ingredienserna i ditt bröd! Lägg till t.ex. nötter, torkad frukt eller frön efter tycke och smak. Nypris 990 kr.
Med den här bakmaskinen kan du även laga avlånga bröd. Maskinen har 12 olika program, du kan enkelt välja mellan 3 olika storlekar på brödet: 750g, 1000g och 1200g. Den har 3 olika brunhetsgrader, "timer" med 15 timmars förprogrammering, samt hold warm-funktion (1 timme framåt). Fönstret i locket gör att man kan med lätthet hålla ett öga på bakprocessen. Nypriset är ca 1070 kronor. Brödbehållaren är lätt att flytta, enkel att rengöra och är belagt med släpp-belägg. Endast använd ett par gånger.
Tänk att få njuta av nybakat bröd när man vaknar på morgonen! Den här bakmaskinen både knådar, jäser och gräddar brödet. Lämplig för den som är glutenintollerant då man inte behöver knåda degen själv. Den fungerar utmärkt även till att göra marmelad och sylt. Instruktionsbok med recept följer med, t.ex. 20 olika brödsorter. Det medföljer också ett mätbägare (max 2,5 dl), dessvärre är mätmåttet (tsk, msk) försvunnet. Endast använd ett fåtal gånger.