Quantcast
Till salu inom: ”

kenwood bilstereo navigation backkamera säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kenwood KA-5090r

Norrbottens län
Kenwood KA-7100

Västra Götalands län
Kenwood 700

Kronobergs län
Bilstereo

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Här finns en kanonradio för den som är intresserad av multimedia,det är förra årets modell,fullmatad med bluetooth(handsfree samt streaming av musik),dvd spelare,klar för ipod/iphone,USB/AUX etc.. 2x lågnivå,backkamera ingång mm. Den har INTE navigation,så fråga inte om det,utan läs texten före du ringer/mailar.... Full spec på: http://www.kenwood.eu/products/car/multimedia/receivers/DDX4028BT/ Nypris ca 4500:- Säljes nu för 1900:- och jag tänker inte släppa den för några kassa skambud då den ändå håller såpass mycket högre kvalité än alla dessa kinamaskiner ute på blocket. Passar endast i bilar med Dubbel-din uttag alt köp till monteringsram till din bil.. Medföljer monteringsram samt lös mikrofon,dock ingen kartong etc då jag köpt denna av en kamrat.
ORD.PRIS: 3990 :- Dubbel DIN INBYGGD BLUETOOTH för HF och A2DP DVD med stöd för DIVX 3 par lågnivå utgångar 1 AV ingång Subfilter Ipod klar MP3, WMA, ACC USB & 3,5 mm plugg till AUX in Touch screen 6,1" Valbar knappbelysning Förberedd för rattstyrning Förberedd för backkamera Förberedd för navigation
Kenwood dubbeldin med DVD,USB,DUALZONE,IPHONE,IPOD,INGÅNG FÖR BACKKAMERA,EXTRA INGÅNG FÖR FLERA SKÄRMAR,IPODSTÖD FÖRBEREDD FÖR GPS OCH BLUETOOTH 6,1 Touch skärm 2x4 volt lågnivå med subbeooferstyrning Ställbara delningsfiler System E`s+/Qex DVD,USB,Iphone mm Usb och AV på fronten Stöd for Divx Volymrat Installationsminne med backup Förberedd för navigation(via modul) Fint skick nästan ny För mer info ring! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Kenwood DNX-5260BT säljes! Har en supervass stereo som jag måste sälja! Den har: Navigation, bluetooth handsfree, USB ingång, förberedd för IPAD/IPHONE, förberedd för backkamera etc. Följer även med ett antal ramar som passar lite olika bilmärken. Jag har haft den i min Saab 9-3 (08). ISO-Kablarna som passar Saab följer så klart med också. Se denna länk för mer produktinformation: http://www.kenwood-electronics.co.uk/products/car/navigation/all_in_one/DNX5260BT/
Kenwood DVD stereo till bilen med massor av möjligheter. En 7" skärm som kommer ut i stereon. (Din1) Spelar Mp3, dvd film osv Möjlighet till navigation, backkamera, TV, extraskärmar, ps3, xbox m.m USB AUX Fjärrkontroll Funkar som den ska.