Quantcast
Till salu inom: ”

electrolux assistent reservdelar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer en Electrolux assistent i behov av lagning, eftersom jag tycker det är synd att kasta den. Assistenten klarar 1,5 liter degvätska. Numera säljs motsvarande maskin av Ankarsrum. Nypris 5299:- Vi har enbart använt maskinen ca tre ggr om året. Men nu lossnade hastighetsdrevet (till höger på bilden). Enligt Electroservis kostar reservdelen 1294:- (artikelnr 4350902005) och arbetet 300;-. Maskinen fungerar för övrigt perfekt och bör hålla i 20 år till enligt servicekillen. Vill du kosta på dig att laga den får du den för 300:-. Då får du en fantastiskt bra assistent för 1900:- inkl reparation. En ny kostar som sagt 5299:- utan tillbehör.
Electrolux Assistent NO4 säljes. Har inga andra tillbehör utan endast det som finns på bilden. Sist vi använde den så fungerade den bra och säljes endast pga den ej används längre och bara står. Finns att beställa både reservdelar och tillbehör till den än idag. Satt pris gäller. Övriga prisjägare och dom som tror att det finns garanti kvar får leta vidare. Finns i Åraslöv för hämtning
1 Väl fungerande 50-tals Retro i beige. (färg åter i sortiment 2012) 1000 kr eller högst bjudande. 1 vit obetydligt använd N21. 1500 kr. Std tillbehör + mixer till båda. Tillbehör o reservdelar finns fortfarande att skaffa till maskinerna.
Reservdel till Electrolux Assistent: rostfri Degbunke