Quantcast
Till salu inom: ”

balkongdörr med kattlucka säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Din heder
F
Din heder
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, Nu har vi fått tillökning och känner att katterna inte trivs så bra som de gjort. Båda är fem år & kastrerade samt ogillar hantverkare. Ser gärna att de kommer tillsammans då de trivs väldigt bra ihop. Fördel om ni har uteplats eller liknande då frisk luft uppskattas. Intresserad? Skriv ett kort mail om hur du bor så hör vi av oss. Vad som skickas med: 2st kattlådor, en mindre utan lucka och en större med lucka (båda med lock). 1st Kattlucka till balkongdörr. 1st Klösträd (ca 3 månader gammalt) Resterande kattmat.
Fönster och altandörr samtliga med karm, angivna mått är karmens yttermått. BILD 1 ***SÅLDA***2st - Fast isolerglas med vändringslucka (B) 120cm x (H) 130cm***SÅLDA*** 1st - Balkongdörr med isolerglas, hål i nederkant efter en kattlucka (B) 90cm x (H) 209cm. BILD 2 3st - Öppningsbara med isolerglas och ett yttre glas, delningsbart (B) 105cm x (H) 128cm. Ett fönster har sprucket yttreglas. 2st - Fasta med isolerglas (B) 105cm x (H) 130cm. BILD 3 2st - Öppningsbara med isolerglas och ett yttre glas som är insynsskyddat/armerat, delningsbart (B) 75cm x (H) 59com. 1st - Öppningsbart med isolerglas och ett yttre glas, delningsbart (B) 75cm x (H) 59com. Pris: 150:- /st
130cm höga fönster. Brunbetsade 70 tal, vitmålade på utsidan. Sidohängda öppnas utåt. Bredd: 4 st 110cm 3 st 90 cm 1 st 120cm 2 st 140cm (två delat: 100 + 40) 100:- st 2 defekta balkongdörrar bortskänkes. (En med hål för kattlucka och en som är svåröppnad)
Detta är en BYTESannons, vi vill alltså BYTA EN TVÅA MOT EN TREA. Har du det vi söker, maila utförligt och med adress tack. Sökes: MINST 3a på Östermalm, Gärdet eller ev city. Maxhyra ca 12000 kr. Detta är ett KRAV, har du inte det vi söker så hör inte av dig. Finnes: Fin och ljus 2a "mitt i stan". 51 kvadrat, hyran 6354 kr är inklusive el. Markis över stor balkong (2 x 3,6 m) i sydvästläge. Rymligt kök med många skåp, dock utan sittplats. Renoverat badrum med dusch och handduksvärmare. Uttag för tvättmaskin finns. I hallen finns klädkammare, samt garderober med spegelskjutdörrar. Lägenheten ligger på bottenvåningen vilket kan avskräcka många, men gatan trafikeras knappt så det är lugnt och skönt. Stor tvättstuga (13 tvättmaskiner, 8 torktumlare, 4 torkskåp och 1 mangel) som är öppen dygnet runt. Källarförråd, cykelrum. Jättebra miljöstuga (grovsoprum). Bredband via Comhem, och Svenska Bostäders eget fiberoptiska. Utöver den egna balkongen finns allmänna balkonger på varje våningsplan. Otroligt centralt, men lugnt och man hör inte trafiken alls. Mitt emellan t-banestationerna T-centralen, Rådmansgatan, Odenplan, StEriksplan och Rådhuset. Ca 10 min promenad till alla. Flera bussar; nr 69 (gamla 47) till Djurgården, 65 till Skeppsholmen, 53 och 40 till söder. Kattlucka är installerad i balkongdörren. Jag tar självklart bort luckan om du inte vill ha den kvar. Viktigt att veta är att det just nu byggs för att ansluta Hälsobrunnsgatan (gatan på baksidan av huset, det håll jag har fönster) till Barnhusbron. Det kommer att vara klart årsskiftet 2012/2013. Själva vägen kommer att döljas bakom en mur, och eftersom Barnhusbron ligger lägre än huset kommer man inte att beröras av vägen, som dessutom ska ha 30-gräns. Jobbar du dagtid kommer du inte ens störas av bullret från bygget, det enda då är lite stök runt huset..
Hej!! Säljer en vänsterhängd balkongdörr med kattlucka. I övrigt hel och snygg utan skavanker