Allt till salu inom "omplacering hund"

Sortering:
JACK RUSSELL TERRIER  15v
Sigtuna
Idag

JACK RUSSELL TERRIER 15v

15 000 kr
Blocket.se
omplacering hund
Alingsås
Igår

omplacering hund Visa liknande

6 000 kr
Blocket.se
omplacering
Köping
Igår

omplacering Visa liknande

4 000 kr
Blocket.se
blandras tik
Igår

blandras tik Visa liknande

123 456 kr
Blocket.se
omplacering
2 dagar

omplacering Visa liknande

4 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 51

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Värmlands län

Snäll hane för omplacering

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Hej hundälskare! Jag måste nu, med sorg i hjärtat, omplacera min kastrerade hane. Han är 3 år, barnvänlig och går även ihop med andra katter och de flesta hundar. Han älskar att vräka och kjela på soffan, långa promenader och lek. Han är lättlärd, är dock lite busig och understimulerad nu. Endas seriösa hundälskare sökes!! Jag är noga med vart han flyttar och känns det inte rätt så stannar han kvar. Maila gärna med era frågor.
1 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Västerbottens län

Två charmiga katt killar söker nytt hem

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Jag söker ett hem för omplacering av mina underbara gossar. Tyvärr måste de flytta pga av kraftig allergi. Båda är kastrerade innekatter. Vi söker ett hem där tid finns för kärlek och lekar. Killarna trivs med hundar och stora som små familjer. De är båda extremt sociala och lyssnar på många tilltal. Amadeus (mainecoon / skogskatt) är 3 år. Ozzy (bondkatt) är 4 år. Båda har väldigt fina pälsar och är lättskötta. Två gosiga killar med extremt mycket personlighet!
800 kr
Blocket.se
Hund  ·  Uppsala

Tik för omplacering

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Vår 6-åriga schäferblandrastik behöver ett nytt aktivt hem. Vi har haft henne sedan hon var valp, men måste nu placera om henne pga ändrade arbetsförhållanden. Snäll och lättlärd hund, otroligt gullig med barn (då hon är uppväxt med två). Dock kan hon vara besvärlig vid hundmöten. Detta är något som går att få bort, bara hon får den aktivering hon behöver. Duktig på spår och en bra vakthund. Vid intresse maila som första kontakt.
500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Stockholm

Omplacering valp

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Vi söker ett tryggt hem till vår lilla valp. Han är 10 veckor gammal och redan socialt tränad. Vi har lärt honom att träffa många olika typer av människor samt att åka kollektivt. Vår valp är både koppelvan och rumsren. Han behöver mycket kärlek, tid och framför allt träning. Vi förväntar oss mycket av hans nya ägare och ser helst att köparen är en person med mycket hundvana. När ni köper honom är han: - Avmaskad - Vaccinerad - Chipmärkt - Registrerad hos Jordbruksverket
3 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Lund

Omplacering Drever

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej Jag måste sälja min hund pga ändrade familjeförhållander. Jag har inte den tid som hunden behöver. Han blir ett år den 20 juni och har inte fått den sista sprutan än. Han är en snäll hund men behöver någon som har tiden att få bättre pli på honom... Han kan va lite naffsig men menar inget illa. Är ni intresserade så hör av er. pengarna är inte så viktiga huvudsaken är att han kommer till ett bra hem. Mvh Linda
2 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj