Quantcast
Till salu inom: ”

balkongräcke bord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Snyggt och praktiskt balkongbord säljes på grund av flytt (har ingen balkong längre!). Bordet hängs på balkongräcket och tar minimalt med plats i nedfällt läge. I uppfällt läge finns där med också gott om plats eftersom bordet ej tar någon golvyta i anspråk. Mått: 100x45 cm Välj själv om ni vill olja eller lacka, eller måla i någon fin färg. Pris: 200 kr (först till kvarn!)
Höga balkong- eller terrassmöbler. Kanske för dig som tycker att du bara tittar in i balkongräcket från stolar i vanlig höjd. De här möblerna tål att stå ute året runt. De har fin patina och är hela. Säljes pga flytt. Mått på bordet är 75x75 cm . Det är 105 cm högt. Sitthöjd på stolarna: 75 cm. Köpta på Formlagret. Finns i Bromma 800 kronor för hela paketet.
Bokhylla i teak och svart med utdragbar skiva. Små skavanker som kommer med åldern, men inget stort eller påfallande. Höjd 163, bredd 85 och djup 40. 1500 kr. Utemöbler till balkongen, två stolar och ett bord. Bordet hänger på balkongräcket och går att fälla ihop när det inte används. Perfekt för små utrymmen! Väderbitna eftersom de stått utomhus under vintern, men är charmigt som det är eller går att ordna med sandpapper och olja. 300 kr tillsammans, 100 kr styck.
Bord med tillhörande stolar. Så gott som oanvänd. Bordet fästes på balkongräcket och är 50 cm djupt och 75,5 cm brett. Inhandlat på Rusta nypris 995kr. Odlad Acacia
Ett Virrvarr-bord med två utdragsskivor säljes. Några småfläckar på bordsskivan. 200 kr Ett balkongbord att hänga på balkongräcket säljes. Akasiaträ och bordsskiva på ca 30cm x 1 m. 300 kr