Allt till salu inom "bandvagn bv 208 till salu"

Sortering:
Butik Kalmar
13 år

Hyr Minigrävare

Hyrahyra.se
Butik Kalmar
13 år

Hyr Minigrävare Kalmar

Hyrahyra.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Tingsryd

Cushman Trackster Bandvagn

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Unik hydrall driven bandvagn som kan köras på alla underlag, Cushman trackster med utbytt motor till en Twin motor på 18HK briggs stratton 4 taktare som driver 2st hydaliska pumpar. El-start, Fram o bak (styrs lätt med ett T handtag), Dragkrok, Has plåt under maskin, Nytt batteri och 30L bränsle tank, Mycket smidig att köra upp på släpvagn samt transportera. Höjd 102cm Längd 230cm Bredd 152cm Med denna maskin kan du köra där alla andra ATV maskiner ej kan komma fram, Perfekt älgdragare. eller att bara köra och packa med. Mycket stark och rolig att köra ring för mer info. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
39 900 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Halmstad

Aluställn. cont., bandvagn mm på nätauktion

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
NÄTAUKTION på inredning m.m., med avslut onsdagen den 11 december från kl.10.00 på www.tovek.se Rop.296 Container med innehåll, elmaterial Rop.310 Aluminiumställning Rop.370 Vakuumpump Rop.375 Bandvagn med band Rop.124 Tippcontainer Rop.285 Palltruck kort Om företaget Vi erbjuder både "live"- auktion och internetauktioner Vår främsta styrka är att vi kan erbjuda både "live" - auktion och nätauktioner. En internetauktion kompletterar våra klassiska "live"-auktioner på ett väldigt bra sätt. Detta är ett snabbt, smidigt och säkert sätt som innebär att ni som besökare nu har möjlighet att medverka vid ännu fler auktionstillfällen och göra ännu bättre affärer.
0 kr
Blocket.se
Maskiner  ·  Rättvik

Bandvagn bv 202

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Bandvagn 202 med reparationsbehov. För att göra den användbar så ska axeln du ser framför på bild repareras. Från norska försvaret, så den har varit kapad. Har haft den i ett antal år, har sällan eller aldrig haft några större problem med den driftsmässigt. Kosmetiskt är den på botten i skala. Omkopplad så lyktor och tändning är 12 volt, resten 24 volt Stolar och isbalja på vagnen för finare fest. Ring för info, men du gör bäst att se den personligen startat den efter att den stått i nästan 2 år, motor går hur fint som helst ev byte cross 450 cc eller vettig kombibil skulle helst varit borta i helgen
32 500 kr
Blocket.se

Bandvagn bv202

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
BV 202 i bruksskick som fungerar bra. Volvo B20 med dubbla förgasare och man låda. Möjligt att konvertera till enkel Weber eller diesel med automat. Jämf med Hägglunds 206 ( bv206 ) eller 208. Går på både snö , barmark och i vatten som en amfibie. Gummilarver. Pris 35.000 kr eller hb.
35 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj