Quantcast
Till salu inom: ”

jcb traktorgrävare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Bra motor och låda Klarat sig väldigt bra från rosten. Väldigt bra däck runtom. styrservo samt 2 spakssystem. Lite småfix men går att få fin med lite arb. finns en grävskopa. Frontskopa och en kolv till lastaren fram saknas men vet om både skopa och kolv.Bor du långt bort för över pengar så skickas den. Frakt med lastbil kan ordnas för 100kr/mil men gäller ju total körsträcka.Vill du ha bilder på ngt specifikt säg till så mailar jag. Priset är EJ Prutbart.
Beg traktorgrävare UTAN grävaggregat. Frontlastare med LillaBM fäste & en bra skopa. Maskinen har används till att ploga snö med skopan. Backväxel fungerar ej. Ej startad på några år men motor fungerade då. Övrigt är maskinen i behov av översyn såsom ljus mm. Säljes som rep objekt. Säljes åt kund. Pris 16 000 kr (exkl. moms) Frakt kan förmedlas över hela Sverige. 070-3979227 054-525151 Klicka på hemsida-länken för mer beg maskiner.
Vi är nu tvugna att sälja vår kära traktorgrävare. Grävaren har frontskopa och en planerings skopa i bak. Startar och går i alla väder. Hyttvärmaren fungerar kanon, det som vi skall göra före du kan hämta den är att montera tillbaka vänster stödben, rutorna och sätta på ett nytt bakdäck. Lite glapp och lite oljeläckage som vanligt på dessa maskiner. Vill du montera dessa saker själv kan vi diskutera priset. Ingen moms. Vi har grävt ridbanor, muddrat dammar, grävt diken, husgrunder etc
Fälgar i bra skick. Lemmers följande står på DW 12X26 0,15 667 Mäter man för den som inte kan dessa beteckningar centrumhål 22 cm. cc bultmitt 27,5 cm ytterkant fälg 71,5 cm Är priset fel ge ett bud, pris per fälg. Fick dessa med min JCB traktorgrävare men har precis upptäckt att de inte passar på maskinen. Hoppas någon annan har behov av dem.
Gräv och markarbeten utföres med Jcb 5,5t eller traktorgrävare. ex. dräneringar, parkeringar, trädgårdar, plattläggning, avlopp och vatten installation samarbete med rörmokare och elektriker. andra jobb med traktor och ex. skogskärra, betesputs, jordfräs och kärra för bortforsling. röjning med motorsåg eller röjsåg utföres, Certifikat för motorsåg finnes. vid frågor om pris eller vad för jobb vi kan utföra. Ring eller mejla oss!