Quantcast
Till salu inom: ”

hämmerli 208 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

I nyskick skjutit ca 200 skott. Skickar med ett par extra kolsyrepatroner kaliber 4.5mm. Levereras i org låda. Ny pris 7800 Lånad info: Avancerat tävlingsgevär i 4,5mm utförande. På det här geväret kan du justera det mesta. Match avtryckaren kan justeras så att den passar skytten perkfekt. I stocken finns två vikter på 200g/vikt som kan plockas bort vid behov, den kan även ändras i både höjd och längd. Stocken kan lätt ställas om för vänsterskyttar. Geväret är utrustat med Lothar Walther pipa och har otroligt bra precision. CR20 drivs med en 88g Co2 patron. Ett 3-9 X 44 Mildot sikte, en 88g Co2 patron samt justerbart benstöd ingår när du köper geväret. Ev lite bvsa
Hej! Säljer nu gamla Bettan då jag tröttnat på na. Hon är dock pigg och i bra skick vill jag lova! Geväret är som skrivet i rubriken en Hämmerli Firefox 500 från Umarex. Den har brytpipa och skjuter 4,5mm diabolo kulor. Standard luftgevärs kulor alltså. Ligger på 7,5joule ungefär och har bra precision. Säljer inte med nått sikte dock men möjlighet finns att montera ett sånt. Finns också en picatinny rail längst ut på pipan på undersidan där man kan fästa benstöd eller dylikt. Nå mig på mail eller mobben vilket som, hejpa! :)
I brist på tid så är det dags att sälja detta högkvalitativa kolsyregevär av fabrikatet Hämmerli. Pålitligt och träffsäkert gevär för personen som ställer lite högre krav på sitt skytte utan att lägga ner allt för mycket pengar på det. Drivs med kolsyrepatroner(88g). I priset ingår följande: Hämmerli 850 Airmagnum Kikarsikte (färdigmonterat) Benstöd Magasin x 2 (8 skott per magasin) Rengöringskit Stöttålig väska i hårdplast Diablo Basic Line 0,45 g .7.0 gr kal. 4.5 mm. OBS! Priset är inte prutbart! Skickas EJ, utan hämtas på plats. LICENSFRITT Säljer inte till någon under 18 år utan målsmans godkännande!
Hämmerli 208 i kaliber 22lr säljes med två magasin. bra skick Licens krävs
Anatomiskt grepp till Hämmerli 208